Toimintaterapia

Toimintaterapia on osa eri ikäisten ja eri elämäntilanteissa olevien ihmisten kuntoutusta.
Toteutamme sitä toiminnan, neuvonnan ja ohjauksen avulla

Sähköiset palvelumme

Tiesitkö, että eteläkarjalaisena voit hoitaa monia asioita kanssamme sähköisesti 24/7, vuoden jokaisena päivänä?

Aikuisten toimintaterapian ajanvaraus

​Ajanvaraus aikuisten toimintaterapiaan palvelee ma-pe kello 7–16.
Soittopyynnön voi jättää ma-pe kello 7-14.

Voit perua toimintaterapiaan varatun ajan 24/7 lähettämällä tekstiviestin numeroon +358 45 7395 9041. Tekstiviestiperuutukseen tulee laittaa etunimi ja sukunimi (lapsen nimi, jos perutaan lapsen aikaa) ja minkä vastaanottoajan peruu. Aika tulee peruuttaa vuorokausi eli 24 tuntia ennen sen alkua, ​jotta aika katsotaan perutuksi.

Perumattomasta tai käyttämättä jätetystä ajasta voidaan periä ajantasaisen hinnaston mukainen maksu.

Asiakasmaksut

​Toimintaterapia on osa eri ikäisten ja eri elämäntilanteissa olevien ihmisten kuntoutusta. Toteutamme sitä toiminnan, neuvonnan ja ohjauksen avulla. Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä muiden ammattiryhmien kanssa.

Toimintaterapian tavoitteena on edistää asiakkaan kykyä selviytyä mahdollisimman itsenäisesti hänelle merkityksellistä toiminnoista. Etsimme asiakkaan ja hänen läheisten kanssa keinoja, joiden avulla asiakas voi paremmin huolehtia itsestään, suorittaa arkiaskareita ja nauttia vapaa-ajastaan. Keinot voivat kohdistua sekä asiakkaan omaan toimintaan että hänen ympäristöönsä.

Toimintaterapia voi olla esimerkiksi arjen taitojen harjoittelua, apuvälinetarpeen arviointia, yläraajalastojen valmistamista tai asunnon remontin suunnittelua asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Terapian sisältöön vaikuttavat muun muassa asiakkaan ikä, elämäntilanne ja mielenkiinnon kohteet.​

Aikuisten toimintaterapia

Kehitysvammapoliklinikka

Kotikuntoutus