Sote-alan yksityiset palveluntuottajat

Mikäli olet aloittava sote-alan yksityinen palveluntuottaja tai vasta suunnittelet ryhtymistä sote-alan yksityiseksi palveluntuottajaksi, ole ensin yhteyksissä kuntasi elinkeinoelämän asiantuntijoihin ja sen jälkeen Etelä-Karjalan hyvinvointialueen valvonta-asiantuntijaan.

Lisätietoa ja ohjeistusta sote-alan yritystoimintaan

Yritysohjaukseen liittyvät yhteystiedot

Sote-alaan ja Etelä-Karjalan hyvinvointialueen kanssa tehtävään yhteistyöhön liittyen voit kääntyä hyvinvointialueen valvonta-asiantuntijan puoleen.

Yksityisten palveluntuottajien ohjaus ja valvonta
Sähköposti [email protected]

Valvonta-asiantuntija  Anne Hjelt
puh. 0400 128 441
Toimistotalo Ruori 1 krs.
Valto Käkelän katu 3​
53130 Lappeenranta

Yritysyhteistyö ja palvelusetelit
Valvonta-asiantuntija Anna Behm
puh. 040 651 1833

Omavalvontapäällikkö
Pia Mälkiä
puh.  040 6511877

Yritysyhteistyö

Haluamme vahvistaa ihmisten toimintakykyä kotona, arjessa ja elämässä ja tähän liittyy myös monipuolinen yhteinen toiminta yksityisten yritysten kanssa. Tavoitteenamme on vahvistaa laatua, asiakas- ja potilasturvallisuutta sekä mahdollisia uudenlaisia tapoja tuottaa asiakkaille palveluja.

Meillä on toiminnassa yritysprojektiryhmä, joka on avoin kaikille palvelusetelituottajille. Ryhmässä kehitetään ja parannetaan yhteistyöhän ja asiakasturvallisuuteen vaikuttavia yritysten esiin tuomia asioita. Ryhmään kutsutaan Ekhvan ammattilaisia käsiteltävän asian mukaan. Ryhmä kokoontuu muutaman kerran vuodessa ja aina tarpeen mukaan.

Kuntien elinkeinoelämän asiantuntijoiden yhteystiedot

Mikäli olet aloittava sote-alan yksityinen palveluntuottaja tai vasta suunnittelet ryhtymistä sote-alan yksityiseksi palveluntuottajaksi, ole ensin yhteyksissä kuntasi elinkeinoelämän asiantuntijoihin ja sen jälkeen hyvinvointialueen asiantuntijoihin.

​​​​​​​Alla kuntien elinkeinoelämän asiantuntijoiden yhteystiedot:

Linkkejä ja lisätietoa:

Sote-alan yksityisen palveluntuottajan rekisteröityminen

Palvelusetelituottajaksi hakeutuminen

Omavalvontasuunnitelma

Ohjaus ja valvonta

Lääkehoidon toteuttaminen