• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Työ hyvinvointialueella » Tietoa työnhakijalle » Perusterveydenhuolto

Perusterveydenhuolto

Terveydenhuollon ja kuntoutuksen toimialue/ Perusterveydenhuollon vastuualue:
Suun terveydenhuolto, hyvinvointiasemat

Etelä-Karjalan hyvinvointialue tarjoaa monipuolisesti työmahdollisuuksia perusterveydenhuollosta kiinnostuneille sekä suun terveydenhuollossa, että hyvinvointiasemillamme ympäri maakuntaa.

Perusterveydenhuollossa voit työskennellä niin terveyskeskuksessa, perhekeskuslääkärinä kuin osastonlääkärinäkin. Toimipisteitä on useita ympäri Etelä-Karjalaa. Voit myös esittää toiveesi haluatko työskennellä pienessä 1-2 lääkärin toimipisteessä vai suuremmassa terveyskeskuksessa. Perusterveydenhuollon lääkäreillämme ei ole päivystyspakkoa, vaan päivystysmahdollisuus. Lue lisää perusterveydenhuollon lääkärin työstä alempaa sivulta.

Suun terveydenhuolto

Hammashoidon palveluihin kuuluvat hammaslääkärin tutkimukset ja suuhygienistien tarkastukset​, ehkäisevä hoito, ravintoneuvonta, omahoidonohjaus, fluoraukset ja hampaiden paikkaukset, kiinnityskudossairauksien hoito, hammaskiven poisto​, hampaiden poistot, juurihoidot, purentavaivojen hoidot sekä oikomishoidot.

Hyvinvointiasemat

Hyvinvointiasemiamme sijaitsee jokaisessa Etelä-Karjalan kunnassa. Asemat ovat luonteeltaan erilaisia ja eri tasoisia. Autamme sinua löytämään omasi!

Meillä on käytössä Oma hoitaja -malli, johon voit tutustua lisää täällä.

Hyvinvointiasemilla tarjotaan lääkäri- ja hoitajapalveluiden lisäksi esimerkiksi fysioterapeutin ja hammashoidon palveluita. Asemilla työskentelee Marevanhoitajia, jalkojenhoitajia, astma-, diabetes- ja reumahoitajia, fysioterepeutteja sekä esimerkiksi muistihoitajia.

Lisäksi tarjoamme asiakkaille apuvälineohjausta, hoidontarvikejakelua, palveluohjausta.
HUS:n kanssa yhteistyössä tarjoamme asemillamme myös laboratorio-, röntgen- ja kuvantamispalveluita.

Haluatko kuulla enemmän tai kysyä lisää?

Ota yhteyttä:

Hoitohenkilöstö:
Hannele Muhonen
p. 040 137 3589
[email protected]

Lääkärit:
Marianne Svahn
p. 040 137 2320
[email protected]

Psykologit ja muu henkilöstö:
Hanna Haverinen
p. 040 187 3217
[email protected]

Customer service