• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Työ Etelä-Karjalan hyvinvointialueella » Opiskelijat

Opiskelijat Etelä-Karjalan hyvinvointialueella

Toimimme harjoitteluorganisaationa sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille ja tarjoamme monipuolisen toimintaympäristön eri koulutusalojen opiskelijoille.
Vuosittain Etelä-Karjalan hyvinvointialueella on noin 1 700 sosiaali- ja terveysalan opiskelijaa. ​Kehitämme ohjauksen ja opetuksen laatua valtakunnallisen opiskelijoille suunnatun ​opiskelijaohjauksen laatukyselyn pohjalta.

Lääketieteen opiskelijat

Tarjoamme mahdollisuuksia oppimishaluisille lääketieteen kandidaateille kesäksi Etelä-Karjalan hyvinvointialueella. Mikäli olet halukas oppimaan uutta ja testaamaan oppimaasi käytännössä, tarjoamme kandiystävällisen ympäristön sosiaalisessa ja oppimiseen panostavassa työyhteisössämme.

Voit myös halutessasi hakea samalla hakemuksella/CV:llä myös useampaan yksikköön, joten muistathan mainita omat prioriteettisi opintojesi edistymisen puitteissa.

Kysy lisää

Rekrytointiasiantuntija (lääkärit)
Marianne Svahn
marianne.svahn(at)ekhva.fi

Hoitoalan ja sosiaalialan opiskelijat

Tervetuloa hoitoalan työharjoitteluun Etelä-Karjalan hyvinvointialueelle! Harjoittelu on tärkeä osa hoitotyön opintoja, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden soveltaa teoriaopintojen tietoja käytännön työssä. Tarjoamme monipuolisia oppimisympäristöjä eri puolilla maakuntaa eri tyyppisissä työyksiköissä, joten löydät aina jotain uutta opittavaa. Harjoittelun aikana voit kehittää taitojasi ja saada arvokasta kokemusta hoitotyöstä, harjoittelujen lisäksi tarjoamme keikkatyötä ja sijaisuuksia osaamisesi mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

Hoitotyössä edellytämme Tartuntatautilain 48§:n mukaista suojaa vesirokkoa, tuhkarokkoa ja kausi-influenssaa vastaan. Mikäli tuberkuloositartunta on mahdollinen, olethan yhteydessä opiskeluterveydenhuoltoon ennen harjoittelujakson alkua.

Huomioithan hygieniaohjeemme: hyvä käsihygienia on erityisen tärkeää, lisäksi yksiköistä saat tarkempia ohjeita hygieniaan liittyen.

Noudata sovittuja työvuoroja. Mikäli sairastut tai sinulle tulee muu äkillinen poissaolo, ilmoita yksikköön aina soittamalla. Ohjaajasi/yksikön esihenkilö ei välttämättä lue sähköpostia/tekstiviestejä vuoron alussa, joten tieto poissaolostasi ei välttämättä tavoita yksikön työntekijöitä ajoissa.

Toivomme että harjoitteluun tullessasi olet suunnitellut konkreettisia tavoitteita harjoittelulle, muistat vuorovaikutustaitojen tärkeyden sekä asiakas/potilaskohtaamisissa että työyhteisössä ja muistat huolehtia myös omasta hyvinvoinnistasi ja jaksamisesta harjoittelun aikana.

Voimassa olevat AMK-koulutusyhteistyösopimukset:
Katso täältä ohjeet harjoittelun varaamiseen, oppisopimusopiskeluun, opinnollistamiseen sekä opiskelijana työhön tulemiseen
Kysy lisää

HR-asiantuntija
Jaana Soikkeli
jaana.soikkeli(at)ekhva.fi

Asuntoasiat

Etelä-Karjalan hyvinvointialueen vuokrattavista asunnoista ja soluhuoneista saat lisätietoja sivulta Etelä-Karjala asuinympäristönä – Etelä-Karjalan hyvinvointialue (ekhva.fi). Opiskelija-asuntoja voit tiedustella myös Lappeenrannan seudun opiskelija-asuntosäätiö LOAS:ilta tästä linkistä.

Parkkipaikkaa voit kysyä harjoittelun ajaksi RA-pisteeltä, p. 05 352 3640, rapiste(at)ekhva.fi.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Tervetuloa oppimaan ammattilaiseksi Etelä-Karjalan hyvinvointialueelle!

Customer service