• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Palvelut (Alatunniste) » Mielenterveyspalvelut » Mielenterveyspalvelut

Mielenterveyspalvelut

Kiireetön hoito

Kiireettömään mielenterveyspalveluun voit varata ajan eAsioinnin​ kautta tai soittaa mielenterveys- ja päihdepalveluiden palvelunumeroon (24/7)  05 352 4610.

Mielenterveys- ja päihdepalvelujen vastaanotoille et tarvitse lähetettä, oma arviosi tuen tarpeesta tai huoli voinnistasi riittää kontaktin käynnistymiseen. Mielenterveys- ja päihdevastaanottojen toimipisteitä on Etelä-Karjalan hyvinvointialueen jokaisessa jäsenkunnassa. Yksiköt ovat avoinna arkisin virka-aikaan ja toimivat ajanvarauksella. Palvelut on tarkoitettu yli 18-vuotiaille.

Terapianavigaattori

Ennen vastaanotolle saapumista täytä kysely voinnistasi terapianavigaattorissa. Kyselyyn vastaaminen helpottaa sinulle sopivan hoidon valinnassa. Kyselyn lopussa saat henkilökohtaisen 8 numeroisen koodin, jolla tuloksesi voidaan avata kuukauden ajan. Ota koodi talteen ja mukaan vastaanotolle.

Tutustu terapianavigaattoriin

Asiakkaan kokemuksia terapianavigaattorista

Mielenterveyspalvelut ovat pääosin maksuttomia. Maksua peritään osastohoidosta ja joistakin lääkärin B- ja C-lausunnoista.

Hyödyllisiä linkkejä

Mielenterveys -ja päihdevastaanottojen toimipisteet:

Palvelukokonaisuudesta vastaa

Toimintayksikön esimies/Lpr ja läntiset kunnat Anna-Maria Suhonen puh. 040 651 1714
[email protected]

Toimintayksikön esimies/Imatra ja pohjoiset kunnat Tuija Tiensuu-Koskimäki
puh. 040 139 0363
[email protected]

Palvelupäällikkö Ursula Viro, puh. 044 791 4601,  [email protected]

Vastaava Ylilääkäri Kari Hänninen puh. 044 791 4508  [email protected]

Customer service