• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Tarvitsetko apua? » Voi hyvin

Voi hyvin!

Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen on toimintaa, jolla tuetaan asiakkaan mahdollisuuksia hyvinvoinnin, terveyden, osallisuuden sekä työ- ja toimintakyvyn ylläpitoon ja parantamiseen.

Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen on aktiivista ja tavoitteellista ennaltaehkäisevää toimintaa kaikilla toimialueilla. Eri toimenpiteillä ja tiedottamisella tuetaan väestön hyvinvointia, terveyden ja toimintakyvyn lisäämistä, kansantautien, tapaturmien ja muiden terveysongelmien vähentämistä sekä ennenaikaisten kuolemien ja väestöryhmien välisten terveyserojen vähentämistä.

Monella yksittäisellä asialla on merkitystä meidän hyvinvointiin ja terveyteemme. Pienetkin positiiviset muutokset elintavoissa voivat olla merkityksellisiä.

Hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen on saatavilla paljon erilaista tukea
Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen uutiskirje

Etelä-Karjalan hyvinvointialueen hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen tiimi kokoaa Hyte-uutiskirjeen noin kolme kertaa vuodessa. Uutiskirjeeseen on koottu ajankohtaisia asioita tiimin kuulumisista ja tapahtumista. Voit tilata uutiskirjeen suoraan sähköpostiisi lähettämättä viestin osoitteeseen [email protected] .

Customer service