Nuorten aikuisten palvelut 18-28 v.

Nuorten aikuisten palvelut on 18-28 -vuotiaille nuorille aikuisille tarjottavia psykososiaalisia palveluita. Meille voit hakeutua erilaisissa elämänkulkuun liittyvissä pulmatilanteissa ja yksikkömme tarjoaakin monenlaisia palveluja. Toimimme yhdessä sinun kanssasi, tarvittaessa muiden ammattilaisten sekä sinulle tärkeiden ihmisten kanssa.

Nuorten aikuisten sosiaalityö, sosiaaliohjaus ja jälkihuollon palvelut

Voit olla yhteydessä sosiaalityöntekijäämme ja sosiaaliohjaajiin esimerkiksi, jos tarvitset apua taloudellisen tilanteesi haltuunotossa tai kaipaat tukea arjen hallintaan syystä tai toisesta. Meillä voit olla myös jälkihuollon asiakkaana.

Nuorten aikuisten sairaanhoitajat

Sairaanhoitajamme voivat olla apunasi monenlaisissa mielenterveyteen tai päihteisiin liittyvissä vaikeissa tilanteissa.

Nuorten paja

Nuorten pajalla voit osallistua kuntouttavaan työtoimintaan tai sosiaalisen kuntoutuksen ryhmiin. Tarjoamme innostavaa toimintaa, yhdessä tekemistä ja tukea oman koulutus-, työ- tai elämänpolun löytymiseen. Kuntouttavaan työtoimintaan ohjaudutaan TYP:n kautta ja sosiaaliseen kuntoutukseen nuorten aikuisten sosiaaliohjauksen kautta.

Nuorten kuntoutumisyksikkö Katajapuu

Katajapuu tarjoaa mukavan asumisyhteisön ja mahdollisuuden harjoitella itsenäisen elämisen taitoja tilanteessa, jossa tarvitset vielä muiden tukea ennen itsenäistä elämää. Katajapuuhun hakeudutaan omatyöntekijän kautta.