• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Tietoa Etelä-Karjalan hyvinvointialueen verkkosivustosta

Tietoa Etelä-Karjalan hyvinvointialueen verkkosivustosta

​​​​​​​Etelä-Karjalan hyvinvointialueen verkkosivusto www.ekhva.fi tuotetaan pääosin suomeksi. Sivusto on julkaistu alun perin 29.3.2022 Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) verkkosivustona.

Toiminnot

​​​Hakutoiminto 

Sivustolla on käytettävissä kaksi erilaista erityyppistä hakutoimintoa. Yleinen hakutoiminto löytyy etusivun lisäksi jokaisen sivun oikeasta ylälaidasta ja haku kohdistuu kaikkeen palvelussa olevaan aineistoon. Henkilöhaku kohdistuu työntekijöiden yhteystietoihin.

Palautelomake 

Palautetta verkkosivuista -lomakkeen kautta palaute ohjautuu Etelä-Karjalan hyvinvointialueen viestintään. Mikäli haluat jättää palautetta hyvinvointialueen palveluista tai toiminnasta, jätä palaute täältä. Virallisia toimenpiteitä vaativia asioita ei kuitenkaan voi laittaa vireille palautelomakkeella, vaan virallinen posti on lähetettävä hyvinvointialueen kirjaamoon.

Oikeudellinen varauma  

Verkkosivuston sisältö pyritään pitämään ajantasaisena. Etelä-Karjalan hyvinvointialue ei kuitenkaan vastaa sisällön mahdollisten virheiden aiheuttamista välittömistä tai välillisistä kustannuksista tai vahingoista. Etelä-Karjalan hyvinvointialue ei myöskään ole vastuussa sellaisesta haitasta, joka johtuu teknisistä häiriöistä. Etelä-Karjalan hyvinvointialue ei ole vastuussa niistä muiden tuottamista verkkoaineistoista, joihin Etelä-Karjalan hyvinvointialueen sivuilta on linkki.

Tietosuoja

Ekhva.fi-verkkopalvelua koskevat tietosuojaan ja tietoturvaan liittyvät asiat sekä asiakkaan oikeudet on kerätty Tietosuojaseloste-sivulle. Sivulla on tietoa myös evästeistä.

Sivuston käyttöehdot

Verkkosivuston käyttöehdot löytyvät kokonaisuudessaan Yleiset käyttöehdot-sivulta.

Etelä-Karjalan hyvinvointialueella on kaikki oikeudet sivustolla julkaistavaan aineistoon, ellei toisin ole mainittu.

Etelä-Karjalan hyvinvointialueen verkkosivustolle voi vapaasti linkittää ja tekstiä voi lainata, mutta lähde on mainittava. Muusta aineiston käytöstä on erikseen sovittava Etelä-Karjalan hyvinvointialueen viestintäyksikön kanssa.

​​Saavutettavuus

Etelä-Karjalan hyvinvointialueen verkkosivujen tarkoituksena on tarjota informaatiokanava hyvinvointialueen tarjoamista palveluista yhteystietoineen. Ekhva.fi-verkkosivuston saavutettavuusselosteen sekä lisätietoja saavutettavuudesta löydät Oikeus saavutettavuuteeen -sivulta.

Verkkosivuston julkaisija

Etelä-Karjalan hyvinvointialue
Valto Käkelän katu 3
53130 Lappeenranta
[email protected]

Customer service