• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Toimipisteet » Liikkuvat palvelut

Liikkuvat palvelut

Liikkuvien palvelujen avulla voidaan hoitaa akuutteja tilanteita, tarjota perusterveydenhoitoa ja ennaltaehkäiseviä palveluita sekä tukea arjessa ja elämän haastavissa tilanteissa.

Etelä-Karjalassa asiakkaan luo koteihin, hoitolaitoksiin ja arkiympäristöihin liikkuu monia sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen ammattilaisia, kuten esimerkiksi ensihoitajia, pelastajia, sairaanhoitajia, lähihoitajia, fysioterapeutteja, toimintaterapeutteja, sosiaalityöntekijöitä, perhetyöntekijöitä ja lääkäreitä (esimerkiksi saattajia siirtokuljetuksiin).

Liikkuvilla palveluilla muun muassa turvataan maakunnan asukkaille yhdenvertainen palvelujen saatavuus sekä tuetaan kotona-asumista ja arjen toimintakykyä.

Useita palveluitamme tuodaan kotiin ja arkiympäristöihin, esimerkkeinä

Liikkuvia palveluja ovat lisäksi esimerkiksi

SerkKu-auto – Liikkuvaa sosiaalityötä Lappeenrannan haja-asutusalueilla

Hyvinvointialue on mukana Lappeenrannan seurakuntien koordinoiman liikkuvan sosiaalityön SerkKu-auton toiminnassa. SerkKu-auto toimii keskustelu-, ohjaus- ja neuvontapisteenä Lappeenrannan haja-asutusalueilla, joissa palveluja ei välttämättä ole kattavasti saatavilla.

Lue lisää ja katso SerkKu-auton aikataulu päivittyvästä tiedotteesta.

SerkKu-auto

Customer service