• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Kanssasi vauvasta vaariin » Kuntoutuspalvelut » Vaativa kuntoutus K7

Vaativa kuntoutus K7

K-siipi, 7. kerros
Yhteydenotto potilasasioissa
Käyntiosoite

Valto Käkelän katu 1
53130 Lappeenranta

Saavu pääaulan (ovi 1) tai pysäköintitalon kautta. Pysäköintitalon 6. kerroksesta on yhdyskäytävä sairaalaan. Kulku on opastettu K-siipeen.

Katso pysäköinti ja liikenneyhteydet sekä alueen Google Maps kartta
sivulta Etelä-Karjalan keskussairaala

Kuvaus

Osasto K7 on 34-paikkainen vaativan kuntoutuksen osasto. Uusimmalla kuntoutusteknologialla varustetut valoisat tilat ovat ajanmukaiset ja monipuoliset. Osastolla työskentelee kaksi vaativaan kuntoutukseen erikoistunutta moniammatillista tiimiä. 

Vaativaa somaattista kuntoutusta on aivoverenkiertohäiriöiden, aivovammojen, lonkkamurtumien ja amputaatioiden jälkeinen kuntoutus, monivammakuntoutus sekä kuntoutus, jossa tarvitaan useita terapiamuotoja, kuten fysio- ja toimintaterapiaa sekä vähintään arkikuntoutusta hoitohenkilökunnan avustamana tai puheterapiaa tai neuropsykologista kuntoutusta.

Tavoitteena on palauttaa ja lisätä kuntoutujien toimintakykyä, tukea itsenäistä selviytymistä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen sekä valmennamme ja tuemme kuntoutujia palaamaan toimintakykyisinä omaan elinympäristöön. Kuntoutusjakson tavoitteena on kotiutuminen omaan kotiin.

Vierailut

Katso sivulta Etelä-Karjalan keskussairaala

Tulethan tuoksutta

Tuoksuyliherkkyys ja -allergiat ovat lisääntyneet huomattavasti.  
Palvelemme terveydenhuollon asiakkaitamme tuoksutta.
Toivomme, että myös asiakkaamme huomioivat toisensa ​sekä henkilökuntamme ja asioivat tuoksutta terveydenhuollon yksiköissä. 

Myös kukkien tuonti tiloihimme on kielletty allergia- ja hygieniasyistä.

Linkit

Kävely keveämmäksi video.

Kuvassa näkyy Etelä-Karjalan keskussairaalan K-siipi Saimaa-järveltä päin kuvattuna.

Tietoa osastosta

Toimintayksikön esimies Riina Tarvainen 0447914843

Palvelupäällikkö Anne Turppo 0447915639

Customer service