• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Palvelut (Alatunniste) » Mielenterveyspalvelut » Mielenterveys- ja päihdepalvelujen Liikkuva toiminta

Liikkuva toiminta

Liikkuva toiminta tarjoaa hoitoa ja kuntoutuksellista tukea mielenterveys- ja päihdepalvelujen asiakkaiden arjenhallintaan

Liikkuva toiminta mielenterveys- ja päihdepalveluissa tarjoaa hoitoa ja kuntoutusta asiakkaille, jotka tarvitsevat moninaista kuntoutuksellista tukea arjenhallintaansa, psyykkisestä sairaudesta ja/tai päihderiippuvuudesta toipumiseen ja sairauden kanssa elämiseen. 

  • Palvelumme on tarkoitettu yli 18-vuotta täyttäneille. 
  • Palvelun piiriin ohjaudutaan muun hoitavan tai yhteistyötahon kautta, esim. mielenterveys- ja päihdepalveluiden vastaanotot.  
  • Tavoitteena on lisätä asiakkaan osallisuutta ja hyvinvointia, sekä ehkäistä syrjäytymistä taaten asiakkaalle mieluinen arki. 
  • Yhteyspuhelin palvelee ma-pe klo 8–16 numerossa 040 127 4256 

Asiakkaan kuntoutusta ohjaa yksilöllinen hoito- ja kuntoutussuunnitelma, joka suunnitellaan yhdessä asiakkaan ja asiakkaan läheisten kanssa.

Kuntoutusta ja hoitoa toteutetaan sairaanhoitajien vastaanotto-, etävastaanotto- ja kotikäynneillä tarkoituksena varmistaa asiakkaan hyvä ja mielekäs arki sairauden ja/tai toipumisen vaiheet ja edellytykset huomioiden.

Toimintayksikön esimies Juho Harju puh. 040 749 7226

Yksikkökohtaiset omavalvontasuunnitelmat löytyvät täältä

Liikkuvan toiminnan yhteystiedot

Aikuisten keskus Lappeenranta

Valtakatu 51, 53100 Lappeenranta

Aikuisten keskus Imatra

Tainionkoskentie 1, 55100 Imatra


Customer service