• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Toimipisteet » Iso apu -palvelukeskukset

Iso apu -palvelukeskukset

​​​​​Iso apu -palvelukeskuksissa annetaan palveluohjausta sosiaali- ja terveyspalvelujen tarpeessa oleville ikäihmisille, työikäisille ja vammaisille henkilöille, heidän omaisilleen tai muille läheisille henkilöille. Asiakasohjaaja neuvoo ja auttaa esimerkiksi toimeentulo-, arjenhallinta- ja hyvinvointiasioissa sekä erilaisiin palveluihin liittyvissä kysymyksissä. Asiakasohjaajat auttavat myös erilaisten etuuksien hakemisessa.

Iso apu -palvelukeskukset Imatralla ja Lappeenrannassa ovat avoinna​ arkisin klo 9-12 kasvotusten tapahtuvaan asiointiin.

Iso apu Lappeenranta on suljettu asiakkailta 1.7.-28.7.2024. Iso apu Imatra on normaalisti auki.

Puhelimitse asiointi on mahdollista Iso apu palvelukeskuksen ensineuvon puhelinpalvelun kautta ma- pe klo 9-15 puh. 05 352 2370.

Asiakasasioissa voit tehdä digitaalisesti ilmoituksen tai yhteydenoton ekhva.fi-sivustojen kautta kohdasta “Ilmoita huolesta” tai olla yhteydessä puhelimitse Iso apu palvelukeskuksen ensineuvon puhelinpalveluun  p. 05 352 2370. Viestejä voit laittaa eAsioinnin kautta. Muissa kuin asiakasasioissa voit lähettää sähköpostia kirjaamoon [email protected]  

Ilmoita huolesta:

Huolen herätessä kuka tahansa voi tehdä ilmoituksen lapsesta, aikuisesta tai vanhuksesta ilman henkilön suostumusta. 

Iso apu palvelukeskusten yhteystiedot:

Palvelusopimus
Customer service