• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Etsitkö tietoa? » Koronavirus » Koronarokotukset

Koronarokotukset

Päivitetty 8.2.2024

Riskiryhmien joukkorokotukset syystalven 2023-24 koronan tehosterokotusten osalta ovat päättyneet.

Rokotamme ajanvarauksella koronarokotuksen perusrokotussarjoja ja tehosterokotteita hoitavan lääkärin yksilöllisen arvion perusteella.

  • Ajan rokotukseen saa soittamalla arkisin klo 7-20 puh. 05 352 7260.

Rokotteena käytetään Comirnaty XBB.1.5 ja Nuvaxovid XBB.1.5 -varianttivalmisteita.

Otathan Kela-kortin mukaan.

Jos et ole vielä ottanut yhtään rokotetta ja sairastanut koronaa tai perusrokotussarjasi on kesken, voit varata ajan edellä olevan ohjeen mukaan puhelimitse.

Huomioithan rokotuksen oikea-aikaisuuden suhteessa hoitoon / lääkehoitoon. Mikäli olet siitä epävarma, tarkista asia hoitavalta taholta.

Jos olet saanut rokotteen muualla kuin Etelä-Karjalan hyvinvointialueella, esim. Terveystalon rokotuksissa, varaudu esittämään rokotustodistus tai Omakannasta rokotteiden tiedot kun tulet Etelä-Karjalan hyvinvointialue rokotuspisteelle. Näin voimme varmistaa rokotukselle oikean rokotteen ja ajankohdan.

Tarkistamme rokotusoikeuden rokotuspisteellä. Ethän varaa aikaa ellet kuulu menossa oleviin rokotusryhmiin ja aiheuta harmia itsellesi ja rokottajille. Jos olet epävarma siitä, että oletko oikeutettu rokotukseen, varmista ajanvarausnumerosta.

Lisätietoja:

Rokotuksiin liittyvät yhteystiedot Etelä-Karjalan hyvinvointialueella

Missä koronarokotuksia järjestetään?

Customer service