• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
  • Influenssa- ja koronarokotusajan varaaminen ensisijaisesti eAsioinnin kautta Read more
Etusivu » Hyvinvointialue » Ajankohtaiset aiheet » Asukaslehdet

Asukaslehdet mie & sie

Etelä-Karjalan hyvinvointialueen asukaslehti mie & sie ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Painetun lehden voi noutaa Etelä-Karjalan hyvinvointialueen asiakastiloista, kirjastoista ja apteekeista.

mie & sie Etelä-Karjalan hyvinvointialueen asukaslehden ensimmäinen numero ilmestyi viikolla 38/2023.

mie & sie -asukaslehden 1/2023 kansikuvassa Luumäellä asuva Eero Antikainen (71 v.) näyttää, kuinka hän heittää kuperkeikkaa pihallaan. Kuvaa klikkaamalla pääset lehden selattavaan versioon.

Syksyn 2023 mie & sie -asukaslehdessä on monipuolisesti asiaa muun muassa suun ja hampaiden hoidosta, keskussairaalan vapaaehtoistyöstä, suolistosyövän seulonnasta ja digitaalisista palveluista. Me kaikki haluamme auttaa -juttu kertoo Etelä-Karjalan keskussairaalan päivystyksen tilanteesta, Lapsia ja nuoria autetaan yhdessä -jutussa kerrotaan lasten ja nuorten haasteiden ratkomisesta, jossa koko perheen mukana olo on tärkeää.

Lehdessä on myös asiaa pelastuslaitoksen uusista haasteista ja vakavaa ja tärkeää asiaa lähisuhdeväkivaltaan liittyen.

Jo Eksote-lehdestä tutuksi tullut ja suosittu ristikko löytyy myös lehdestä, samoin yhteystiedot ja tärkeät puhelinnumerot.

Hyviä lukuhetkiä mie & sie -lehden parissa!

mie & sie ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, keväisin ja syksyisin. Lehti jaetaan painettuna alueen apteekkeihin ja kirjastoihin sekä hyvinvointialueen asiakastiloihin joista paikoista sen voi noutaa luettavaksi. mie & sie on luettavissa digitaalisena näköisversiona  ilmestymispäivästä alkaen tällä sivulla.

Lehti esittelee Etelä-Karjalan hyvinvointialueen palveluita ja ajankohtaisia teemoja. Lehdessä on pyritty ottamaan huomioon koko maakunnan asukkaiden tarpeet. Lehden tuottaa Etelä-Karjalan hyvinvointialueen viestintäyksikkö.

Lehdessä takasivulla olevan ristikon ratkaisu julkaistaan tällä sivustolla myös lehden julkaisun jälkeen

Customer service