• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Artikkelit » Asiakkaalle » Liisa Hupli-Oinonen valittiin Etelä-Karjalan hyvinvointialueen viestintäjohtajaksi

Liisa Hupli-Oinonen valittiin Etelä-Karjalan hyvinvointialueen viestintäjohtajaksi

,

Etelä-Karjalan hyvinvointialueen aluehallitus päätti 8.11.2023 pidetyssä kokouksessaan valita Imatran kaupungin nykyisen viestintäjohtajan Liisa Hupli-Oinosen Etelä-Karjalan hyvinvointialueen viestintäjohtajaksi 1.1.2024 alkaen.

Hupli-Oinonen on työskennellyt Imatran kaupungin viestintäjohtajana vuodesta 2017 alkaen.  Sitä ennen hän työskenteli median palveluksessa muun muassa päätoimittajana. Koulutukseltaan Hupli-Oinonen on yhteiskuntatieteen maisteri Jyväskylän yliopistosta.

Etelä-Karjalan hyvinvointialueen viestintäjohtajaksi haki yhteensä 16 hakijaa. Aluehallituksen puheenjohtajista, henkilöstöjohtajasta ja hyvinvointialuejohtajasta koostuva rekrytointiryhmä käsitteli hakemukset ja valitsi jatkoon viisi hakijaa.

– Hakijajoukon taso oli todella kova, sanoo aluehallituksen puheenjohtaja Anneli Kiljunen.

– Liisa Hupli-Oinosella on pitkä ja vakuuttava kokemus viestinnän vastuullisissa tehtävissä. Hänellä on myös kiistatta hakijoiden paras paikallistuntemus, mikä uudessa tehtävässä on etu, jatkaa Kiljunen.

Viestintäjohtajan vastuulla tulee olemaan sisäisen ja ulkoisen viestinnän eri osa-alueiden kehittäminen, linjaukset ja koordinointi sekä brändinhallinta. Viestintäjohtaja vastaa hyvinvointialueen monipuolisesta viestinnän ja markkinoinnin kentästä sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen alalla. Viestintäjohtaja toimii hyvinvointialuejohtajan alaisuudessa ja on johtoryhmän jäsen.

– Toivotan Liisa Hupli-Oinosen tervetulleeksi Etelä-Karjalan hyvinvointialueen johtoryhmän jäseneksi tekemään tärkeää ja haastavaa työtä hyvinvointialueen kehittämiseksi. Viestinnän kenttä ja kokonaisuus on hyvin vaativa. Tehtävä vaatii tekijältään pitkäjänteisyyttä ja strategista ajattelua. Strateginen viestintäosaaminen ja edunvalvontaymmärrys hyvinvointialueen haastavassa tilanteessa on erityisen tärkeää, toteaa hyvinvointialuejohtaja Sally Leskinen

– Liisan pitkä kokemus ja tinkimätön asenne auttavat häntä varmasti tekemään merkittävää työtä Etelä-Karjala hyvinvointialueen ja alueen asukkaiden eteen, jatkaa Leskinen.

– Olen todella iloinen ja kiitollinen valinnastani. Valintaprosessissa meitä hakijoita ei todellakaan päästetty helpolla. Odotan innolla uutta työtä, koska pääsen mukaan loistavaan tiimiin ja eteenpäin katsovaan johtoryhmään. Hyvinvointialueesta viestiminen avoimesti ja ketterästi niin eteläkarjalaisille kuin Etelä-Karjalan hyvinvointialueen työntekijöille on nyt muutosvaiheessa erityisen tärkeää, toteaa Liisa Hupli-Oinonen.

Customer service