• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Työ hyvinvointialueella » Hammaslääkärit ja hammaslääketieteen opiskelijat

Hammaslääkärit ja hammaslääketieteen opiskelijat

Aliotsikko

Tarjoamme suun terveydenhuollon palveluita Etelä-Karjalan alueella. Asukkaita alueella on noin 128 000. Hoitoloita on Imatralla, Lappeenrannassa, Lemillä, Luumäellä, Parikkalassa, Rautjärvellä, Ruokolahdella, Savitaipaleella ja Taipalsaarella. Hoitoloiden koko vaihtelee yhden hammaslääkärin vastaanotosta 17 hoitohuoneen hammashoitolaan.

Hammaslääkäri ja hammashoitaja työssään
Hammaslääkäri ja hammashoitaja työssään

Kesätyössä ja syventävässä harjoittelussa pääset tekemään laaja-alaisesti potilaiden hoitoa. Tukenasi sinulla on nimetty vastuuohjaaja. Syventävässä harjoittelussa sinulla on mahdollisuus päästä seuraamaan myös erikoisalakohtaisten tiimien työskentelyä ja anestesiahammashoitoa. Laaja-alaisessa työyhteisössä meillä on erikoishammaslääkärit endodontian, oikomishoidon ja terveydenhuollon aloilla.

Seuraa syventävän käytännön harjoittelun paikkojemme tilannetta Hammaslääkäriliiton sivuilta https://tkharjoittelu.hammaslaakariliitto.fi/harjoittelupaikat#.YfEiivlBxPY

Lisätietoja alueesta, kesätyömahdollisuuksista ja syventävästä harjoitteluista antavat alueiden ylihammaslääkärit: 

  • Lappeenranta ja läntisen alueen hoitolat: Atte Antikainen, puh. 040 194 4099
  • Imatra ja pohjoisen alueen hoitolat: Assi Hutri puh. 040 194 4067

Voit kysyä lääkärirekrytoinneista myös rekrytointikoordinaattorilta:

Hakijoilta edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Etelä-Karjalan hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan hyvinvointialueelle potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen.

Customer service