• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Artikkelit » Asiakkaalle » Yhdessä eteenpäin! Hyvinvointialueen johto tapaamaan asukkaita Parikkalaan tiistaina 10.10.2023

Yhdessä eteenpäin! Hyvinvointialueen johto tapaamaan asukkaita Parikkalaan tiistaina 10.10.2023

,

Yhdessä eteenpäin Etelä-Karjalassa-kiertue alkoi elokuun lopussa Lappeenrannasta. Kiertue on Lappeenrannan, Luumäen ja Ruokolahden jälkeen etenemässä Parikkalaan, jossa tiistaina 10.10.2023 klo 17.00 alkaen keskustellaan sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluiden tulevaisuuden ratkaisuista ja vaihtoehdoista, joita joudutaan punnitsemaan palveluiden saatavuuden takaamiseksi kaikille kuntalaisille ja alueen asukkaille samalla valtion rahoitusraamiin sopeutuen.

Yhdessä eteenpäin Etelä-Karjalassa!

Etelä-Karjalan hyvinvointialuejohtaja Sally Leskinen ja vaikuttavuus- ja tietojohtaja Juuso Tamminen tulevat Parikkalaan tapaamaan asukkaita ja hyvinvointialueen asioista kiinnostuneita kansalaisia.

– Tavoitteenamme on kertoa palveluihin liittyvistä kysymyksistä mahdollisimman avoimesti alueemme asukkaille. Keskustelemme tulevaisuuden ratkaisuista ja vaihtoehdoista, joita joudutaan punnitsemaan palveluiden saatavuuden takaamiseksi kaikille kuntalaisille ja alueen asukkaille samalla valtion rahoitusraamiin sopeutuen, kertoo Sally Leskinen.

Alueen asukkaat kutsutaan mukaan keskustelemaan, kyselemään ja kertomaan oma näkemyksesi hyvinvointialueen tilanteesta nyt ja tulevaisuudessa! Mietityttääkö jokin asia?

Tilaisuus pidetään Parikkalan kunnantalo Harjulinnassa osoitteessa Harjukuja 6, 59100 Parikkala

Tilaisuuden aikataulu tiistaina 10.10.2023:

17.00–17.30 Sally Leskinen ja Juuso Tamminen käyvät läpi palvelustrategiaa ja tämän hetken näkemystä palveluiden tilanteesta
17.30–18.30 Keskustelua hyvinvointialueen palveluista ja saavutettavuudesta.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Tervetuloa mukaan!

Kuva Ruokolahden tilaisuudesta 2.10.2023. Kuvassa hyvinvointialuejohtaja Sally Leskinen keskustelemassa asukkaiden kanssa.
Customer service