• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Artikkelit » Asiakkaalle » Yhdessä eteenpäin Etelä-Karjalassa! Hyvinvointialueen johto tapaamaan asukkaita Taipalsaarelle ja Rautjärvelle

Yhdessä eteenpäin Etelä-Karjalassa! Hyvinvointialueen johto tapaamaan asukkaita Taipalsaarelle ja Rautjärvelle

,

Yhdessä eteenpäin Etelä-Karjalassa-kiertue alkoi elokuun lopussa Lappeenrannasta. Kiertue on Lappeenrannan, Luumäen, Ruokolahden ja Parikkalan jälkeen etenemässä tulevalla viikolla Taipalsaarelle ja Rautjärvelle.  Tilaisuuksissa käydään läpi ja keskustellaan sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluiden tulevaisuuden ratkaisuista ja vaihtoehdoista, joita joudutaan punnitsemaan palveluiden saatavuuden takaamiseksi kaikille kuntalaisille ja alueen asukkaille samalla valtion rahoitusraamiin sopeutuen.

Yhdessä eteenpäin Etelä-Karjalassa!

Etelä-Karjalan hyvinvointialuejohtaja Sally Leskinen käy kaikissa maakunnan kunnissa tapaamassa alueen asukkaita Etelä-Karjalan hyvinvointialueen johdon kanssa.

– Tavoitteenamme on kertoa palveluihin liittyvistä kysymyksistä mahdollisimman avoimesti alueemme asukkaille. Keskustelemme tulevaisuuden ratkaisuista ja vaihtoehdoista, joita joudutaan punnitsemaan palveluiden saatavuuden takaamiseksi kaikille kuntalaisille ja alueen asukkaille samalla valtion rahoitusraamiin sopeutuen, kertoo Sally Leskinen.

Alueen asukkaat kutsutaan mukaan keskustelemaan, kyselemään ja kertomaan oma näkemyksesi hyvinvointialueen tilanteesta nyt ja tulevaisuudessa! Mietityttääkö jokin asia? Minkälaisia terveisiä hyvinvointialueen johdolle haluaisit kertoa?

Taipalsaarella tilaisuus pidetään maanantaina 6.11.2023 kello 17.00 alkaen Taipalsaaren kunnantalon keulasalissa osoitteessa Kellomäentie 1, 54920 Taipalsaari.

Rautjärvellä tilaisuus pidetään torstaina 9.11.2023 kello 17.00 alkaen Rautjärven kunnantalon valtuustosalissa osoitteessa Simpeleentie 12, 56800 Rautjärvi.

– Tilaisuudet ovat olleet erittäin mielenkiintoisia ja esiin tulleet asiat ovat kaikki tärkeitä sekä alueen asukkaille, että hyvinvointialueelle. Olemme keskustelleet niin palvelujen järjestämisestä paikallisesti, lasten ja nuorten sekä ikäihmisten palveluista ja sosiaali- ja terveyspalveluista yleisesti alueellamme. Keskustelut ovat olleet hyvinkin aktiivisia, joka on todella hieno asia, kertoo kaikissa tilaisuuksissa mukana ollut osallisuus- ja järjestöasiantuntija Heini Maijanen Etelä-Karjalan hyvinvointialueelta.

– Odotan paljon myös tulevista tilaisuuksista ja toivon mahdollisimman aktiivista osallistumista tuleviinkin tapahtumiin, jatkaa Maijanen.

Myöhemmin marraskuussa on vuorossa tapahtumat Savitaipaleella 20.11. ja Lemillä 28.11. Imatran tilaisuus pidetään maanantaina 4.12.

Tilaisuudet Taipalsaarella ja Rautjärvellä alkavat kello 17.00 jolloin hyvinvointialuejohtaja Sally Leskinen käy läpi palvelustrategiaa ja tämän hetken näkemystä palveluiden tilanteesta. Tämän jälkeen on varattu noin tunti keskusteluaikaa hyvinvointialueen palveluista ja saavutettavuudesta.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Tervetuloa mukaan!

Customer service