Verkkopuntari

Painonhallinnan ja pysyvien elintapamuutosten ryhmä.

Verkkopuntari

Verkkopuntari on ohjelma painonhallinnan ja pysyvien elintapamuutosten tueksi. Voit käyttää Verkkopuntaria ajasta ja paikasta riippumatta, silloin kun sinulle itselle parhaiten sopii.

Ryhmä kestää vuoden ja se sisältää 12 viikon ohjatun vaiheen ja sen jälkeen alkavan ylläpitovaiheen. Ohjatun vaiheen (12 viikon) aikana on mahdollista saada henkilökohtaista ohjausta verkon välityksellä kerran viikossa. Ohjatun vaiheen aikana ryhmä tapaa Teamsin välityksellä.

Valmennuksessa saat Verkkopuntarin materiaalin käyttöösi vuoden ajaksi. Ryhmävalmennus sisältää myös mahdollisuuden vertaistukeen.

Ryhmä on tarkoitettu täysi-ikäisille ja se on osallistujille maksutonta.

Seuraava ryhmä ALKAA MARRASKUSSA 2022

Tule mukaan Verkkopuntariin!  

Verkkopuntari on ohjelma, jonka avulla etenet rennosti kohti pysyviä elintapamuutoksia ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.  Vuoden ohjelma sisältää 12 viikon ohjatun vaiheen ja sen jälkeen alkavan ylläpitovaiheen. Ohjatun vaiheen (12 viikkoa) aikana on mahdollista saada henkilökohtaista ohjausta verkon välityksellä kerran viikossa.   

Valmennuksessa saat Verkkopuntarin materiaalin käyttöösi vuoden ajaksi. Ryhmävalmennus sisältää myös mahdollisuuden vertaistukeen verkossa. Toiminta tapahtuu etänä.  Vuoden mittaiseen ohjelmaan osallistuminen on maksutonta.  

Seuraava ryhmävalmennus etänä alkaa 10.11.2022. klo 16.30 (Teams) . Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmään otetaan maksimissaan 16 osallistujaa.  

Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/8084C69ADE710FBE  

Tarvitsemme ilmoittautuessasi nimen, sähköpostiosoitteen sekä puhelinnumeron. Ilmoitathan ([email protected]), jos päätät perua osallistumisesi ensimmäisen viikon aikana aloituksesta, niin ehdimme tarjota paikan seuraavalle.  

Lisätiedot ja ilmoittautuminen 31.10.2022 klo 15.00 mennessä: 

Ulla Heimonen, Eksote  

puh. 040 651 3167  

[email protected]   

 
Lisätietoja

Lue lisää Verkkopuntari

Yhteyshenkilö

Minna Piirainen p. 040 651 3718, [email protected]