• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Kesärekry

🌼Kesärekry 2024 🌼

Kesärekry 2024 käynnistyi 6.11.2023!

🌞Tuu unohtumattomaan kesäseikkailuun meiän kanssa! 🌞

Hei, kesä on kohta taas täällä! Nyt on aika kääriä hihat ja heittäytyä kesätöiden maailmaan! Meillä on tarjolla mielenkiintoisia työmahdollisuuksia muun muassa lähihoitajille, hoiva-avustajille, sairaanhoitajille ja sosiaalialan ammattilaisille Etelä-Karjalan hyvinvointialueen eri sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa.

Ei oo väliä, ootko sie vasta ponnistamassa hoitoalalle vai jo kokenut konkari, meille sie oot tervetullut!
Hae nyt, niin pääset nauttimaan unohtumattomasta kesästä aurinkoisessa Etelä-Karjalassa! 

🌷 Hae nyt, kesäduunit oottaa siuta ja myö kanssa! 🌷

Tuu meille kesätyökaveriksi!

Haluaisitko sie viettää aurinkoisia päiviä kanssamme samalla kun ansaitset arvokasta työkokemusta? Hae nyt ja liity meidän superporukkaamme! Meillä on kesätöitä tarjolla just siulle, ootpa sitten kiinnostunut akuuttityöstä tai sosiaali- ja terveysalasta muuten. Ja meille hakeminen ei voisi enää olla helpompaa.

Sairaalan osastolla otettu kuva, jossa etualalla kameraan katsovat kaksi nuorta ruskeatukkaista hoitajanasussa olevaa naista. He seisovat liikuteltavan tietokonepöydän ääressä ja taustalla näkyy sairaalan osaston tiloja.

Klikkaa hakemus Kuntarekryyn ja kerro siun toiveet kesätöistä

Sen jälkeen myö otetaan siuhun yhteyttä ja suunnitellaan siulle mahtava kesäduuni!

Tilannekuva, jossa etualalla kaksi ensihoitajan asussa olevaa naista tutkii kännykältä vaikuttavaa laitetta ja taustalla näkyy muita ihmisiä ja ambulanssi

Myö välitetään siusta ja siksi tarjoamme siulle

💜 Innostavan työympäristön: Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä positiivisessa ja innostavassa ympäristössä, jossa jokaisella on tilaa kasvaa ja oppia.
💜 Monipuoliset tehtävät: Kesätyöntekijänämme pääset osallistumaan mielenkiintoisiin ja vaihteleviin tehtäviin oman osaamisesi mukaan.
💜 Tiimityöskentelyä: Panostamme yhteisöllisyyteen ja tiimityöskentelyyn. Meillä on avoin ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaisen työpanosta ja osaamista arvostetaan.
💜 Joustavat työajat: Ymmärrämme, että kesällä halutaan nauttia myös aurinkoisista päivistä. Tarjoamme joustavat työaikajärjestelyt, jotka sopivat elämäntilanteeseesi.

💜 Aidosti vastuullisen työpaikan: Osana Oikotien luotsaamaa Vastuullinen työpaikka vastuullisuusyhteisöä, voimme ylpeydellä ilmoittaa olevamme vastuullinen työpaikka, jossa pyrimme jokainen päivä kehittämään toimintaamme vastuullisempaan suuntaan!
💜 Kilpailukykyisen palkkauksen, joka määräytyy tehtävän vaativuuden mukaan ja opiskelijoilla opintojen vaiheen ja tehtävänkuvan mukaan. Valmistuneilla ammattilaisilla tässä kesätyöhaussa olevissa tehtävissä palkka on esimerkiksi:

  • Lähihoitaja: 2.399,87–2.646,87 e/kk, Lähihoitajaopiskelija 2.159,88–2.514,53 e/kk
  • Sairaanhoitaja: 2.700,14–2.977,94 e/kk, Sairaanhoitajaopiskelija 2.279,88–2.829,04 e/kk
  • Hoitoapulainen: 2.044,14 e/kk
  • Hoiva-avustaja: 2.126,93 e/kk
  • Sosiaalialan ammattilainen esim. ohjaaja (mm. perhetyö, vammaispalvelut, lastensuojelu) (sosiaali- tai terveydenhuollon AMK-tutkinto) 2.616,03–2.937,02 e/kk, AMK-opiskelija 2.159,88–2.790,17 e/kk.
  • Sosiaalialan ammattilainen esim. asumisenohjaaja (sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja): 2.399,87–2.646,87 €/kk, lähihoitajaopiskelija 2.159,88–2.514,53 e/kk.

Mitä odotamme siulta

💜 Positiivista asennetta: Meille on tärkeää, että suhtaudut työhön positiivisella asenteella, ja olet valmis tarttumaan uusiin haasteisiin.
💜 Tiimityöskentelytaitoja: Arvostamme yhteistyötaitoja ja halua tehdä töitä muiden kanssa saavuttaaksemme yhteiset tavoitteet.
💜 Halua oppia: Olet valmis oppimaan uutta ja kehittämään osaamistasi työskennellessäsi meidän kanssamme.
💜 Vastuullisuutta: Työskentelemme yhdessä vastuullisuuden ja rehellisyyden periaatteiden mukaisesti organisaatiomme arvoja noudattaen.

Myö ollaan täällä siuta varten! 😊

Jos siulla on kysyttävää kesärekrystä tai muista Etelä-Karjalan hyvinvointialueen työmahdollisuuksista, niin sie voit aina ottaa meihin yhteyttä.

Etelä-Karjalan hyvinvointialueen rekrytointipalvelut
[email protected]
p. 040 651 1300

Ota meidän somet haltuun ja tiedät aina uusimmat kuulumiset Etelä-Karjalan rekrystä

Tervetuloa Etelä-Karjalan hyvinvointialueelle – myö rakennetaan yhdessä parempaa tulevaisuutta! 

💜#MieTurvaan #MieUskallan #MieVastaan #MieVälitän #EtelaKarjalanHyvinvointialue #EKHVA💜

#HelleHommat ☀️
#KesäSaimaalla 🏞️
#OnnellinenKesä 😊
#TöitäYhessä 🍀
#KesäTyöKaverit 👩🧑
#KesäYhessä 💖
#EKHVAkesä 🌷

Customer service