Lääkärit

Lääkärirekrytointi

Etelä-Karjalan hyvinvointialue on mahtava paikka kehittyä lääkärinä ja tehdä merkityksellistä työtä. Katso alta avoimena olevat paikat. Mikäli juuri sinulle sopivaa pestiä ei näy, voit lähettää avoimen hakemuksen tai kysyä mahdollisuuksista alla olevien yhteystietojen avulla. Meillä on jatkuva tarve innokkaille ja motivoituneille lääkäreille niin perusterveydenhuollossa kuin lähes kaikilla erikoisaloilla. Lupaamme tehdä kaikkemme, että pääset tekemään juuri sitä työtä, mitä rakastat. Ota rohkeasti yhteyttä!

Rekrytointiasiantuntija (lääkärit)
Marianne Svahn

[email protected]
040 137 2320

Työ- ja erikoistumispaikoista kiinnos​tuneet voivat myös ottaa yhteyttä suoraan ylilääkäreihin.

Lue lisää:

Amanuenssuurit ja ulkomaalaistaustaisten lääkäreiden harjoittelu

Meillä on jatkuvasti harjoittelussa myös ulkomaalaistaustaisia lääkäreitä. Jo ennen yhteydenottoa edellytämme hyvää suomenkieltä ja ammatillista osaamista, Valviran oikeaksi todistamia tutkintotodistuksia sekä virallista kielitodistusta.

Amanuenssipaikkoja voit kysyä suoraan lähettämällä sähköpostia [email protected]. Voit myös lähettää avoimen hakemuksen tästä linkistä.

Lisätietoa lääkärin ammattioikeuksista löydät Valviran verkkosivuilta. Tietoa EU- ja ETA-maiden ulkopuolella koulutetuille lääkäreille löytyy myös Valviran verkkosivuilta. 

Linkki Valviran verkkosivuille​
Linkki Valviran verkkosivuille EU- ja ETA-maiden ulkopuolella koulutetuille