Työ hyvinvointialueella

Hyvinvointialue on monien mahdollisuuksien työpaikka.
Meitä hyvinvointialuelaisia on kaikkiaan noin 5 000 ja
työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä.
Toimipisteitä ​meillä on noin 100. 

Meillä on jatkuvasti kysyntä​ä erilaisille osaajill​e.​​​​ Seuraa aktiivisesti avoimia työpaikkojamme ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme.

Lääkärit

Etelä-Karjalan hyvinvointialue on mahtava paikka kehittyä lääkärinä ja tehdä merkityksellistä työtä. Katso alta avoimena olevat paikat. Mikäli juuri sinulle sopivaa pestiä ei näy, voit lähettää avoimen hakemuksen tai kysyä mahdollisuuksista alla olevien yhteystietojen avulla. Meillä on jatkuva tarve innokkaille ja motivoituneille lääkäreille niin perusterveydenhuollossa kuin lähes kaikilla erikoisaloilla. Lupaamme tehdä kaikkemme, että pääset tekemään juuri sitä työtä, mitä rakastat. Ota rohkeasti yhteyttä!

Rekrytointiasiantuntija (lääkärit)
Marianne Svahn
[email protected]
040 137 2320

Työ- ja erikoistumispaikoista kiinnos​tuneet voivat myös ottaa yhteyttä suoraan ylilääkäreihin.

Hyvinvointialue tarvitsee erityisesti hoitoalan sijaisia​​​​

Oletko hoitoalan ammattilainen, joka haluaa ylläpitää monipuolisia hoitoalan taitoja, vastavalmistunut, joka haluaa päästä näkemään eri tyyppisiä työyksiköitä tai hoitoalan opiskelija, joka haluaa kasvaa kohti omaa ammatti-identiteettiään?

Hae meille keikkatyöhön tämän linkin kautta! Linkki vie sinut Kuntarekryn verkkosivuille, josta löydät myös muut Etelä-Karjalan hyvinvointialueen avoimet työpaikat. 

Kysy lisätietoja:
Rekrytointiasiantuntija

Puh. 040 651 1300
rekr[email protected]

Meillä töissä -artikkelit