• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more

Kyselyt ja lomakkeet

Aliotsikko

Infektioturvallisuuskysely

​​​​​​​​
Alla linkki infektioturvallisuuskyselylomakkeelle, jonka tarkoituksena on Tartuntatautilain 1227/2016 nojalla selvittää työntekijän/opiskelijan merkittävät ajankohtaiset infektiot, taudinaiheuttajien kantajuus sekä henkilön vastustuskyky tartuntatauteja kohtaan. Kysely tehdään aluksi kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilas- ja asiakastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville ennen ensimmäistä työsuhdetta, myös lyhytaikaisille sijaisille.​​ Alla linkit lomakkeeseen.

Tietosuoja- ja tietoturvatesti

Jokaisen uuden työntekijän ja harjoitteluun tulevan opiskelijan tulee tehdä hyvinvointialueen tietosuoja- ja tietoturvatesti ennen harjoittelun tai työsuhteen alkua. Tietoturva ja tietosuoja liittyvät kiinteästi Etelä-Karjalan hyvinvointialueen maineeseen, asiakkaiden ja potilaiden luottamukseen sekä palvelujen laatuun, joten on tärkeää, että jokainen tuntee tähän liittyvät säädökset ja ohjeet omassa työssään.

Talleta todistus koulutuksesta ja ole valmis näyttämään todistus sitä kysyttäessä. Alla olevasta linkistä pääset tekemään testin.

Tietosuojan ABC-verkkokoulutus

​​Ohje terveydenhuollon työntekijöiden henkilöhygieniasta​

Työntekijän oma hyvä henkilökohtainen hygienia luo perustan tartuntojen ehkäisylle​. Lue oheisesta ohjeesta lisää, kuinka voit päivittäisessä työssä ehkäistä tartuntojen leviämistä.

Palautekys​​​ely työ​​suhteesta lähtevälle

Etelä-Karjalan hyvinvointialue haluaa kehittää organisaatiotaan innostavaksi ja vetovoimaiseksi työpaikaksi. Kehittämiseen tarvitsemme tietoa ja kokemuksia meiltä pois lähteviltä työntekijöiltä. Toivomme, että täytät palautekyselyn riippumatta siitä, millainen palvelussuhteesi on ollut (määräaikainen/vakituinen) tai kuinka pitkä palvelussuhteesi on ollut. Antamasi palaute on meille arvokasta. ​

Kyselyyn pääset vastaamaan täältä

Customer service