Erikoistuminen

Meillä voit erikoistua useimpiin erikoisaloihin niin erikoissairaanhoidossa kuin perusterveydenhuollossakin.

Tämä mies on sisätautilääkärimme Kimmo Koivula. Kimmon kiinnostus on erityisesti akutologiassa ja hän nauttii kunnon kliinisten ongelmapähkinöiden ratk​aisemisesta. Kun sellainen tulee eteen, on pop-up koulutustilaisuus pystyssä nopeasti. ​

Lääkäri Kimmo Koivula työssään
Lääkäri Kimmo Koivula

Kimmo toimii sisätaudeilla kouluttajalääkärinä, unelmiensa työssä ja on todellakin osaamisensa ja mielenkiintonsa ytimessä siinä hommassa. Tätä paloa ja osaamista hän jakaa mielellään ja innokkaasti myös koulutettavilleen. Niinikään Kimmon panos on yliopistojen kanssa tehtävässä yhteistyössä merkittävä.

Lorenzo Sandini on puolestaan endokrinologimme, joka ei myöskään ole ollenkaan eilisen teeren poikia. Aikaisemmin, kun Lorenzo oli mukana kehittämässä keinohaimaa, kiinnostus algoritmeihin, niiden kehitykseen ja ohjelmoinnin opiskeluun heräsi. Lorenzolla on valmiina diabeteksen hoidon koulutukseen tarkoitettu simulaattori jota opinhaluiset pääsevät halutessaan  testaamaan. Aika ainutlaatuinen juttu! 

Ota siis tähtäimeesi erinomainen kliininen osaaminen ja tule sisätautien erikoistuvaksi lääkäriksi meille Etelä-Karjalan keskussairaalaan Lappeenrantaan​! 

Ota kaverisikin mukaan, niin on mukavampaa. Opetamme teille perustaitojen lisäksi eritoten  hyvin päivystyksessä pärjääviä lääkäreitä. Kun palkkakin on kohdallaan ovat olosuhteet uudenoppimiselle tältäkin osin kunnossa!

Kysy lisää: Kimmolta puh. 044 791 5941 tai [email protected] tai sis. yl. Reijo Linna, puh. 040 651 0398, [email protected]

Meillä voit toki erikoistua myös muihin erikoisaloihin niin erikoissairaanhoidossa kuin perusterveydenhuollossakin. Erikoistumispalvelut on järjestetty siten, että mm. lomaedut säilyvät paikkaa vaihtaessa. 

Voit kysyä erikoistumispaikoistamme suoraan ko. erikoisalan ylilääkäriltä.  (listan löydät alta) tai olemalla suoraan yhteydessä talent manageriimme ([email protected]) joka koordinoi asiaa puolestasi.

Voit kysyä erikoistumispaikoistamme suoraan ko. erikoisalan ylilääkäriltä.

Yhteystiedot [email protected] 


 [HM1]