• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Työ hyvinvointialueella » Hoitohenkilöstö » Hammashoitajat ja suuhygienistit

Hammashoitajat ja suuhygienistit

Tarjoamme suun terveydenhuollon palveluita Etelä-Karjalan alueella. Asukkaita alueella on noin 128 000. Hoitoloita on Imatralla, Lappeenrannassa, Lemillä, Luumäellä, Parikkalassa, Rautjärvellä, Ruokolahdella, Savitaipaleella ja Taipalsaarella. Hoitoloiden koko vaihtelee yhden hammaslääkärin vastaanotosta 17 hoitohuoneen hammashoitolaan.

Kesätyö

Otamme kesätöihin hammashoitaja- tai suuhygienistiopiskelijoita tai valmiita alan ammattilaisia. Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. 

Kesätöissä hammashoitajan tehtävänä on työskennellä hammaslääkärin työparina ja suuhygienistin on tehdä itsenäistä vastaanottotyötä. 

Lisätietoja alueesta, kesätyömahdollisuuksista ja harjoitteluista antavat alueiden palveluesimiehet: 
Jenni Enbuska p. 040 194 4100 
Päivi Parikka p. 040 741 488 
Marjut Rasilainen p. 040 520 6109

​Opiskeluajan harjoittelu

Opiskeluajan harjoitteluissa pääset tutustumaan laajasti hammashoitajan tai suuhygienistin tehtäviin. 

Hammashoitajien opiskeluajan harjoitteluissa annamme sinulle hyvän perehdytyksen ja tukenasi on kokeneita hoitajia.

Suuhygienistin opiskeluajan harjoittelussa pääset tekemään laaja-alaisesti potilaiden hoitoa. Meillä suuhygienistit ovat tärkeässä osassa potilaiden kokonaishoitoa. Annamme hyvän perehdytyksen ja tukenasi on sinulle nimetty vastuuohjaaja sekä kokeneita suuhygienistejä.​

Hakijoilta edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Etelä-Karjalan hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan hyvinvointialueen potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa infektioturvallisuuskyselylomakkeeseen.

Customer service