• Keskussairaalan edessä oleva pysäköintialue on pois käytöstä 18.–19.4.2024 Read more
  • Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Omahoitaja

Omahoitaja

Omahoitaja tukenasi

Etelä-Karjalan hyvinvointialueen omahoitajamallin tarkoituksena on helpottaa terveyteesi liittyvien asioiden hoitoa. Omahoitajan avulla tahdomme turvata hoitosi jatkuvuuden ja sujuvoittaa yhteydensaantia suoraan ammattilaiseen.

Kuva hymyilevästä terveydenhuollon ammattilaisesta istumassa luurit päässään työpöytänsä ääressä.

Tarjoamme omahoitajuutta

  • kaikille yli 80-vuotiaille (pois lukien kotisairaanhoidon / ympärivuorokautisen hoivan asiakkuudet)
  • pitkäaikaissairaille, joilla on säännöllinen lääkitys
  • henkilöille, joilla on haasteita arjessa selviytymisessä

Haluatko selvittää kuulutko omahoitajuuden piiriin?

Asioidessasi hyvinvointiasemalla ammattilainen tekee arvion kuulutko omahoitajuuden piiriin. Arviointia varten voit olla myös yhteydessä oman alueesi hyvinvointiasemaan tai soittamalla asiakaspalvelukeskukseen puh. 05 352 7260.

Terveys- ja hoitosuunnitelma hoidon jatkuvuuden turvaamiseksi

Terveys- ja hoitosuunnitelmassa keskitymme sinulle merkityksellisiin terveyteen tai hyvinvointiin liittyviin tekijöihin. Terveys- ja hoitosuunnitelma käynnillä kartoitamme terveyttäsi ja toimintakykyäsi edistäviä ja uhkaavia tekijöitä.

Omahoitaja laatii yhteistyössä eri ammattilaisten kanssa juuri tilanteeseesi sopivan suunnitelman. Terveys- ja hoitosuunnitelma – Etelä-Karjalan hyvinvointialue (ekhva.fi)

Takaisinsoittopalvelu

Kun sinulle on nimetty omahoitaja ja olet saanut omahoitajasi puhelinnumeron, voit kiireettömissä asioissa jättää hänelle soittopyynnön arkipäivisin klo 7–10. Omahoitajasi soittaa sinulle takaisin saman työpäivän aikana klo 16 mennessä.

Omahoitajasi soittaa numerosta p. +358 535 29770
Numeroon ei voi soittaa takaisin!

Kiireellisissä asioissa ole yhteydessä suoraan terveys- ja hyvinvointiasemien asiakaspalvelukeskukseen
p. 05 352 7260 (ark. klo 7–20). Viikonloppuisin, ilta- ja yöaikaan sekä arkipyhinä kiireelliset asiat hoituvat päivystysavun p. 116 117 kautta.

Soittamalla omahoitajallesi varmistamme, että asiasi sujuvat ja turvaamme, että saat tarvitsemaasi hoitoa ja ammattiapua.


Omahoitaja hymyilee asiakkaalleen pöydän takaa.

Kaipaatko luotettavaa ammattilaista, jonka hallinnassa sinun tai läheisesi hoitosuunnitelma pysyy ajan tasalla, ja voit luottaa asioiden järjestyvän? Etelä-Karjalan hyvinvointialueen omahoitajamallin myötä asiakkaan terveydenhoito on yksissä käsissä. Lue tästä linkistä omahoitaja Sanna Hyppäsestä sekä hänen asiakkaastaan Ritva Korkeakoskesta.

Customer service