Etelä-Karjala asuinympäristönä

Asuminen

Meillä on henkilökuntaa varten vuokrattavia soluasuntoja. Asunnot sijaitsevat Lappeenrannassa Valto Käkelän kadulla, Etelä-Karjalan keskussairaalan vieressä. Soluhuoneet ovat kalustettuja. Huoneiden koot vaihtelevat 13 m2:stä 32 m2:iin.
 
Lisätietoja vuokra-asunnoistamme saat Mervi Hyytiäiseltä, p. 040 127 4210, [email protected].
 
Tarvittaessa löydät tietoa alueen muista asunnon tarjoajista Etelä-Karjalan alueen kuntien verkkosivuilta. Kesäksi asuntoja voi kysellä myös Lappeenrannan seudun opiskelija-asuntosäätiöltä (LOAS), p. 05 668 2800, www.lo​as.fi.

Asuinympäristö

​​
Etelä-Karjalan maakunta sijaitsee Etelä-Suomen läänissä. Tietoa alueen kulttuurista, historiasta, vapaa-ajanviettomahdollisuuksista ja elinkeinoelämästä löytyy mm. alla olevista maakuntaportaalista ja GoSaimaan verkkosivuilta.

Linkki maakuntaportaaliin 
Linkki GoSaimaan sivulle​ 

Miksi Etelä-Karjalaan?

Toimimme rauhallisella, turvallisella ja lapsiystävällisellä alueella. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Etelä-Karjalassa vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa: Asuntotilanne on hyvä ja asuinkustannukset maltillisia. Työmatkat sujuvat ilman ruuhkia. Etelä-Karjalan maakunnan hallinnollinen, elinkeinoelämän ja kulttuurin keskus on Lappeenranta. Lappeenrannasta ja Imatralta pääsee junalla Helsinkiin parissa tunnissa.​ Lisätietoja Etelä-Karjalan hyvinvointialueen kunnista saat alla olevista linkeistä:

Linkki Imatran sivuille
Linkki Lappeenrannan sivuille
Linkki Lemin sivuille
Linkki Luumäen sivuille
Linkki Parikkalan sivuille
Linkki Rautjärven sivuille
Linkki Ruokolahden sivuille
Linkki Savitaipaleen sivuille
Linkki Taipalsaaren sivuille