• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Kanssasi vauvasta vaariin » Kuntoutuspalvelut » Asiantuntijafysioterapeutin vastaanotto (tuki- ja liikuntaelin oire)

Asiantuntijafysioterapeutin vastaanotto (tuki- ja liikuntaelin oire)

​​​​​​​​​Vastaanotto on tarkoitettu kansalaisille, joilla on äkillisesti ilman tapaturmaa tai kuumeilua alkanut tuki- ja liikuntaelin oireilu. Mikäli hyötyisit vastaanotosta ja täytät kriteerit, niin aika annetaan sinulle hoitoarvion kautta. Omaolo net-oirearvion kautta on myös mahdollista saada kriteerien täyttyessä oikeus ajanvaraukseen.

Sähköiset palvelumme

Tiesitkö, että eteläkarjalaisena voit hoitaa monia asioita kanssamme sähköisesti 24/7, vuoden jokaisena päivänä?

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Vastaanotto on tarkoitettu kansalaisille, joilla on äkillisesti ilman tapaturmaa tai kuumeilua alkanut tuki- ja liikuntaelin oireilu. Mikäli hyötyisit vastaanotosta ja täytät kriteerit, niin aika annetaan sinulle hoitoarvion kautta.

Omaolo-oirearvio

Voit tehdä myös omaolo oirearvion (alaselkä, olkapää, polvi), mistä saat ohjeistusta vaivaasi. Tietyin kriteerein on mahdollista, että saat palvelun kautta sähköisen ajanvarauksen asiantuntijafysioterapeutille.

Ohjaus ja neuvonta

A​siantuntijafysioterapeutti haastattelee ja tutkii sinut, minkä perusteella saat oireittesi mukaista yksilöllistä neuvontaa:​

  • itsehoito-ohjausta
  • liikuntaohjausta
  • ergonomiaohjausta
  • käsikauppakipulääkkeiden käytön ohjausta
  • oireittesi vaatiessa sairauslomaa 1–5 vrk

Tarvittaessa sinut ohjataan fysioterapiaan, mikä toteutetaan ryhmä- tai yksilöterapiana.​

Täytä sähköinen fysioterapian oire- ja toimintakykylomake e-Asioinnissa. Kirjautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Voit vaihtoehtoisesti täyttää myös paperisen oire-ja toimintakykylomakkeen, ​kun tulet vastaanotolle 15 minuuttia ennen varattua aikaa.​

Fysioterapian sivulle

Customer service