Kategoriat
Asiakkaalle Hyvinvointialue Yleinen

Erityisryhmille rakennetaan palvelutalo Juhonkoti Imatrankoskelle

Imatrankoskella alkaa elokuun lopussa erityisryhmien palvelutalo Juhonkodin rakentaminen. Palvelutalon on määrä valmistua kesällä 2024. Rakennukseen tulee 15 palveluasuntoa.

– Vammaispalvelujen Paajalanrinne saa Juhonkodista korvaavat tilat. Esteetön Juhonkoti tuottaa sekä yhteisöllistä että ympärivuorokautista palveluasumista vammaisille henkilöille. Paajalanrinteessä asuvat asukkaat pääsevät muuttamaan uuteen kotiin kesällä 2024. Uutta toimintaa käynnistämään tullaan rekrytoimaan myös uutta henkilöstöä keväällä 2024 kertoo sosiaalipalvelun toimialuejohtaja Anu Koivumäki Etelä-Karjalan hyvinvointialueelta.

Juhonkotiin tulee 15 palveluasuntoa erityisryhmään kuuluville. Rakennuksen on määrä valmistua kesällä 2024. Palveluntuottajaksi tiloihin on tulossa Etelä-Karjalan hyvinvointialue. Juhonkodin rakennuttaa Imatran kaupungin kiinteistöyhtiö Mitra.

Rakennus tulee sijaitsemaan Esterinkadun ja Heikinkadun kulmassa Imatrankoskella

Aiheesta lisää Imatran kaupungin julkaisemasta tiedotteesta: https://www.imatra.fi/juhonkodin-rakentaminen-alkaa-puiden-kaadolla-lahiaikoina-imatrankoskella