Kategoriat
Asiakkaalle Hyvinvointialue Yleinen

Toukokuun väestöinfo maanantaina 8.5. klo 16.30-17.30

Toukokuun väestöinfon aihe on ajankohtainen palvelustrategia ja perustuu kaikille eteläkarjalaisille suunnattuun avoimeen kyselyyn, joka tehtiin huhtikuussa. Saimme kyselyyn runsaasti hyviä vastauksia, joita käytämme palvelustrategian valmistelun tukena.

Väestöinfossa käsitellään hyvinvointialuejohtaja Sally Leskisen johdolla tulevaisuuden valintoja siitä, kuinka tarpeelliset palvelut saavuttavat Etelä-Karjalan asukkaat ja miten palvelut järjestetään mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Tule kuulolle! Voit myös esittää kysymyksiä jo ennakkoon tai infon aikana – sekä anonyymisti, että nimellä.

Järjestämme joka kuukauden toisena maanantaina Etelä-Karjalan hyvinvointialueen asioihin liittyviä verkossa katsottavia infotilaisuuksia.

Aikaisemmat väestöinfot ovat katsottavissa YouTube-kanavalta kautta. Huhtikuun väestöinfo pidettiin 17.4.2023 ja sen tallenne löytyy täältä. Aiheina huhtikuussa olivat muun muassa päivystykselliset terveydenhuollon palvelut Etelä-Karjalassa. 

****************************************

Tarkentava ohje liittymislinkin käyttöön:

  • Jos sinulla on laitteessasi Teams-sovellus ja olet kirjautuneena siihen, se käynnistyy automaattisesti ja liityt mukaan tilaisuuteen sen kautta tai voit kirjautua omilla tunnuksillasi Teams-sovellukseen ja pääset mukaan tilaisuuteen.
  • Voi valita myös Katso sen sijaan verkossa -vaihtoehdon, jolloin Teams-asennusta ei tarvitse tehdä.

Jos sinulla ei ole ole Teams-sovellusta, klikkaa avautuvan ruudun alaosassa näkyvää Liity anonyymisti -linkkiä. Tällöin pääset mukaan ilman mitään ohjelmien asennusta ja pääset mukaan kuuntelemaan ja esittämään kysymyksiä. Alla oleva kuva näyttää punaisella nuolella klikattavan linkin kohtaa.

Katso tästä lisähje mahdollisiin tapahtumaan liittymisen ongelmatilanteisiin

****************************************

Tilaisuuden aikana voit esittää kysymyksiä tilaisuuden kysymysosion kautta anonyymisti tai nimelläsi.

Etukäteen voit lähettää kysymyksiä tilaisuudessa vastattavaksi tai katsoa vastauksia jo kysyttyihin kysymyksiin: Usein kysytyt kysymykset ja linkki kysymysten lähettämiseen