Kategoriat
Asiakkaalle Hyvinvointialue Yleinen

Hyvinvointialueen väestöinfo maanantaina 13.2.2023

Tule mukaan kysymään ja kuulemaan hyvinvointialueen viimeisimmät kuulumiset! Tammikuun alussa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimi siirtyvät yhteiseen organisaatioon. Helmikuussa väestöinfon tapahtuessa hyvinvointialueemme on ehtinyt toimia jo reilun kuukauden ajan ja voimme vetää pieniä johtopäätöksiä tilanteesta.

VÄESTÖINFO: ETELÄ-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN INFOTILAISUUS ASUKKAILLE 13.2.2023

Järjestämme joka kuukauden toisena maanantaina Etelä-Karjalan hyvinvointialueen asioihin liittyviä verkossa katsottavia infotilaisuuksia.

Helmikuun väestöinfo pidettiin maanantaina 13.2.2023 klo 16.30–17.30. Tilaisuus toteutettiin Teams Live event -tapahtumana verkossa. Hyvinvointialuejohtaja Sally Leskinen kertoi tilaisuudessa tuoreet kuulumiset hyvinvointialueen tilanteesta.

****************************************

Tarkentava ohje liittymislinkin käyttöön:

  • Jos sinulla on laitteessasi Teams-sovellus ja olet kirjautuneena siihen, se käynnistyy automaattisesti ja liityt mukaan tilaisuuteen sen kautta tai voit kirjautua omilla tunnuksillasi Teams-sovellukseen ja pääset mukaan tilaisuuteen.
  • Voi valita myös Katso sen sijaan verkossa -vaihtoehdon, jolloin Teams-asennusta ei tarvitse tehdä.

Jos sinulla ei ole ole Teams-sovellusta, klikkaa avautuvan ruudun alaosassa näkyvää Liity anonyymisti -linkkiä. Tällöin pääset mukaan ilman mitään ohjelmien asennusta ja pääset mukaan kuuntelemaan ja esittämään kysymyksiä. Alla oleva kuva näyttää punaisella nuolella klikattavan linkin kohtaa.

Katso tästä lisähje mahdollisiin tapahtumaan liittymisen ongelmatilanteisiin

****************************************

Tilaisuuden aikana voit esittää kysymyksiä tilaisuuden kysymysosion kautta anonyymisti tai nimelläsi.

Etukäteen voit lähettää kysymyksiä tilaisuudessa vastattavaksi tai katsoa vastauksia jo kysyttyihin kysymyksiin: Usein kysytyt kysymykset ja linkki kysymysten lähettämiseen

Tervetuloa linjoille mukaan kuulemaan ja kysymään!

Tiedote julkaistu 31.1.2023 ja julkaistu uudelleen 10.2.2023.