Terveydenhoitajat ja lääkärit

Toisen asteen opiskelijoille tehdään sekä terveydenhoitajan että lääkärin tekemät terveystarkastukset.

Opiskeluhuollon terveydenhoitajien tehtäviä ovat terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät asiat sekä rajoitetusti sairaudenhoidolliset asiat, mielenterveysasiat, päihde- ja seksuaaliterveysneuvonta sekä -hoito. Päivystysluontoiset asiat voidaan ohjata terveyskeskukseen.

Toisen asteen opiskelijoille tehdään sekä terveydenhoitajan että lääkärin tekemät terveystarkastukset. Oman oppilaitoksen terveydenhoitaja tekee kutsunnanalaisten opiskelijoiden ennakkoterveystarkastukset.

Ota yhteyttä terveydenhoitajiin ja lääkäreihin

Varaa aika tai jätä yhteydenottopyyntö asiointipalvelun kautta
Mikäli sinulla on käytössäsi verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne, voit varata ajan terveydenhoitajan vastaanotolle myös sähköisen asiointipalvelun kautta.


Livechat-palvelu
Chat on käytettävissäsi arkisin ma-pe klo 7-20 välisenä aikana ja chatissa voit asioida reaaliaikaisesti terveydenhoitajan kanssa. Chatin käyttö edellyttää vahvaa tunnistautumista. Palveluun pääsee liittymään hyvinvointialueen verkkosivuilta chat-kuplan kautta.


Ota yhteyttä puhelimitse
Opiskeluterveyden keskitetty puhelinpalvelu palvelee ma-pe klo 7-20 puh. 05 352 7260. Kiireettömissä asioissa voit jättää myös soittopyynnön klo 7-16 välillä. Puhelinpalvelussa ammattilainen tekee hoidon tarpeen arvion ja tarvittaessa ajanvarauksen oman oppilaitoksen terveydenhoitajan tai opiskeluterveyden lääkärin vastaanotolle. Voit jättää myös soitto- tai muun yhteydenottopyynnön oman oppilaitoksen terveydenhoitajalle.


Wilma
Huomioitahan, että terveydenhoitajat käyttävät Wilmaa pääsääntöisesti vain tiedottamiseen.