• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Artikkelit » Mediatiedotteet » Armilan väistötilojen suunnittelu jatkuu, mutta muutto on siirtymässä ensi vuoden keväälle
Ilmakuva, jossa alalaidassa vihreää puustoa ylhäältä kuvattuna ja kuvan keskiosan täyttää vaalea sivulle levittäytyvä iso rakennus. Kuva on kiinteistöstä, jossa toimii Armilan hyvinvointiasema.

Armilan väistötilojen suunnittelu jatkuu, mutta muutto on siirtymässä ensi vuoden keväälle

, ,

Armilan kiinteistössä olevien palvelujen väistötilaselvittely tarkentuu kesän aikana. Muuton aikataulu on kuitenkin siirtymässä ensi vuoden keväälle lainanottovaltuuksiin liittyvien asioiden takia. Väistötilaksi tarvittavan tilaelementin tarjouspyyntöjä ei voida tehdä ennen kuin valtionvarainministeriöltä on saatu myönteinen päätös lisälainanottovaltuudelle.

Muuton aikataulu on siirtymässä ensi vuoden keväälle. Tilaelementin tarjouspyynnöissä voidaan edetä vasta kun valtiovarainministeriöltä on saatu myönteinen päätös lisälainanottovaltuudelle. 

– Tilaelementin valmistuminen käyttöön vie noin puoli vuotta. Armilan nykyisten tilojen vuokrasopimusten irtisanomisaika on 12 kuukautta ja haluamme välttää päällekkäisiä vuokria, sanoo terveydenhuollon toimialuejohtaja Juhani Grönlund. 

Vaikka muutto siirtyy, perusterveydenhuollon muuttosuunnitelmia edistetään. Alustavia vuokrasopimusneuvotteluja käydään muun muassa Family Centerin ja entisen Etelä-Saimaan lehtitalon tiloista. Toimintoja tullaan hajauttamaan eri puolille kaupunkia, mutta tilaratkaisuja ei ole vielä päätetty. 

Väistötiloihin siirtymisestä järjestetään Armilassa henkilökunnalle infopalavereja kahden viikon välein.  
– Näiden lisäksi järjestämme henkilöstölle kaksi erillistä kehittämispäivää, joissa voidaan keskustella yhdessä väistötila-asioista syvemmin, kertoo Juhani Grönlund.  

Lisätietoja:

Juhani Grönlund, terveydenhuollon toimialuejohtaja, p. 040 546 4526, [email protected]   

Customer service