• Keskussairaalan edessä oleva pysäköintialue on pois käytöstä 18.–19.4.2024 Read more
  • Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Artikkelit » Asiakkaalle » Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan hyvinvointialueet ja Kaiku24 Oy kilpailuttavat yhdessä digiasiointialustan

Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan hyvinvointialueet ja Kaiku24 Oy kilpailuttavat yhdessä digiasiointialustan

, ,

Hankintaprojektissa on alkamassa neuvotteluvaihe viiden toimittajaehdokkaan kanssa. Neuvottelu- ja tarjousvaihe on tarkoitus toteuttaa kesään mennessä ja valita toimittaja elo-syyskuussa. Uudella digialustalla keskitetään hajallaan olevia digipalveluita helposti käytettävän kokonaisuuden sisään.

Hankintaprojektissa on alkamassa neuvotteluvaihe toimittajien kanssa.  Neuvotteluihin on valittu hankintaan ilmoittautuneista viisi ehdokasta osallistumishakemusten vertailun perusteella: BeeHealthy Oy, Elisa Oyj, Oiva Health Oy, Suomen Terveystalo Oy ja Twoday Oy. Hankintaprojektin neuvottelu- ja tarjousvaihe on tarkoitus toteuttaa kesään mennessä siten, että tarjousten vertailu tehdään elokuun aikana. Tavoitteena on valita digialustan toimittaja elo-syyskuussa.

Käyttöönottoprojektit alkavat syksyllä 2024 siten, että ensimmäisenä uuden alustan käytön aloittaa Kymenlaakson hyvinvointialue alkuvuoden 2025 aikana.

Uudella digialustalla vastataan asiakkaiden toiveisiin keskittämällä hajallaan olevia digipalveluita helposti käytettävän kokonaisuuden sisään. Hankinnan valmistelua tehdään Sosiaali- ja terveysministeriön valtionapurahoituksella sekä osana Suomen kestävän kasvun ohjelmaa.

Lisätietoja:

Kaisa Pesonen, kehittämispäällikkö, digitalisaation asiantuntijapalvelut, 040 651 3007, [email protected]

Customer service