• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Artikkelit » Mediatiedotteet » Hyvinvointialue selkeyttää digipalveluiden löydettävyyttä verkkosivuillaan
äiti halaa lasta

Hyvinvointialue selkeyttää digipalveluiden löydettävyyttä verkkosivuillaan

, ,

Myös avoimet työpaikat nousevat päivityksen myötä selkeämmin esiin. 

Etelä-Karjalan hyvinvointialueen etusivu on päivitetty digipalveluiden osalta helppokäyttöisemmäksi ja selkeämmäksi.

– Päivityksen taustalla on ollut halu vastata asiakkaiden toiveisiin helpottamalla digipalveluiden löydettävyyttä, kertoo viestintäjohtaja Liisa Hupli-Oinonen.

Aiemmin pudotusvalikon alla olleet digiasioinnin linkit on nostettu selkeästi näkyviin. Palveluun johtavien linkkien suuremmat kuvakkeet ja tekstit ottavat myös heikkonäköiset käyttäjät huomioon.

Etusivulta on suora linkki Omaoloon, ajanvaraukseen, eAsiointiin, laboratorioiden ajanvaraukseen, laboratoriotuloksiin ja huoli-ilmoituksen tekemiseen. Kaikki hyvinvointialueen digitaaliset palvelut löytyvät jatkossa listattuna linkkien alla olevasta linkistä.

Kurkkaa myös uusimmat työpaikkailmoitukset

Uudistuksen myötä etusivuilta löytyvät nyt myös hyvinvointialueen avoinna olevat työpaikat. Listaus päivittyy automaattisesti ja näyttää uusimmat avoimet paikat. Listalta pääsee suoraan Kuntarekryn hakuportaaliin, jossa avointa paikkaa voi hakea.

– Hyvinvointialueella on jatkuvasti työpaikkoja tarjolla. Toivottavasti etusivun työpaikkalistaus houkuttelee kurkistamaan, millaisia tehtäviä meillä on tarjolla, Hupli-Oinonen toivoo. 

Lisätietoja:

Liisa Hupli-Oinonen, p. 0406872510, [email protected]

Customer service