• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Artikkelit » Mediatiedotteet » Etelä-Karjalan keskussairaalan edessä oleva pysäköintialue on pois käytöstä 18.–19.4.2024

Etelä-Karjalan keskussairaalan edessä oleva pysäköintialue on pois käytöstä 18.–19.4.2024

, ,

Etelä-Karjalan keskussairaalan edessä oleva pysäköintialue osoitteessa Valto Käkelän katu 1 on pois käytöstä viikolla 16. Alue suljetaan jo keskiviikkoiltana 17.4. ja on pois käytöstä torstaista perjantaihin. Alueella tehdään maaperätutkimuksia. Pysäköintialue on taas normaalisti käytössä lauantaina 20.4.2024.   

Keskussairaalan edessä sallitaan vain saattoliikenne keskussairaalan sisäänkäyntien ovi 1 ja ovi 2 eteen. Lisäksi muutama inva- ja taksipysäköintipaikka löytyy saattoliikennetien varrelta. 

Korvaavat pysäköintitilat löytyvät Etelä-Karjalan keskussairaalan pysäköintitalosta, jonka osoite on Kahilanniementie 4, 53130 Lappeenranta. Pysäköintitalon 6. kerroksesta johtaa katettu kulkuyhteys sairaalaan. K-siiven päivystykseen pääsee pysäköintitalon 4. kerroksesta. Pysäköintitalossa on hissi. Kaikki paikat pysäköintitalossa ja sen piha-alueilla ovat maksullisia. 

Pahoittelemme alueen sulkemisesta aiheutuvaa haittaa.  

Katso alla olevasta kartasta tarkemmin suljettava alue ja pysäköintitalon sijainti.

Customer service