• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Artikkelit » Mediatiedotteet » Keskussairaalan johtajaksi viisi hakijaa

Keskussairaalan johtajaksi viisi hakijaa

,

Etelä-Karjalan keskussairaalan johtajahakuun osallistuu viisi henkilöä. Hakuaika virkaan päättyi tiistaina 26.3.2024.

-Nyt meillä on viisi pätevää hakijaa, mikä on hyvä lähtökohta, iloitsee terveydenhuollon ja kuntoutuksen toimialajohtaja Juhani Grönlund.

Virka oli toistamiseen haussa, koska 19.4.-15.5.2023 kelpoisuusehdot täyttäneitä hakijoita oli vähän. Virkatehtäviä hoidettiin sisäisin järjestelyin. Aiemmista hakijoista otetaan uudessa haussa huomioon ne, jotka ovat päteviä eivätkä ole ilmoittaneet vetäytyvänsä hausta. Yksi aiemman kierroksen hakija ilmoitti nimien julkistamisen jälkeen, ettei ole enää käytettävissä tähän hakuun, joten hänen nimensä on poistettu tästä hakijatiedotteesta.

Kaikki hakijat aakkosjärjestyksessä:

  • Sanna-Maria Kivivuori (lastentautien ja lasten hematologian ja onkologian erikoslääkäri, dosentti, eMBA) / uusi hakija
  • Pia Nordström (LT, kirurgian ja gastroenterologisen kirurgian erikoislääkäri)
  • Heidi Rautio (DI, KTM) / uusi hakija
  • Antti Sotka (lastentautien erikoislääkäri)
  • Juha Tiainen (TtM)   /uusi hakija

Lisätietoja:

Juhani Grönlund, terveydenhuollon toimialuejohtaja, p.040 546 4526, [email protected]

Tiedotetta muokattu 29.3. klo 11:05: poistettu yksi hakija tämän ilmoitettua ettei ole käytettävissä hakuprosessiin. Samalla muutettu hakijoiden lukumäärä kuudesta viiteen.

Customer service