• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Artikkelit » Asiakkaalle » ADHD-ensitietopäivä 13.3. klo 12-16

ADHD-ensitietopäivä 13.3. klo 12-16

,

Ensitietopäivä järjestetään Etelä-Karjalan hyvinvointialueen oppilashuollon palveluiden ja Neuropsykiatrisen osaamiskeskuksen kanssa yhteistyönä. Iltapäivän sisältö on suunnattu huoltajille, joiden perheen kouluikäiselle on asetettu ADHD-diagnoosi. Luentotilaisuutena toteutuva ensitietoiltapäivä koostuu ammattilais- ja kokemuspuheenvuoroista, jotka tarjoavat käytännönläheistä tietoa ADHD:sta ja erilaisista tukimuodoista. Osallistua voi paikan päällä tai etänä Teamsin kautta.

Pyydämme ilmoittautumisia ke 6.3. mennessä alla olevan linkin kautta:
Ilmoittaudu tästä!

Kohderyhmä: ADHD-diagnoosin saaneiden koululaisten huoltajat

Aika: 13.3.2024 klo 12-16

Paikka: Auditorio Ruori Lappeenranta, Valto Käkelän katu 3.
Etäosallistumismahdollisuus Teamsin kautta.
Osallistuessasi etänä, liity tapahtumaan tästä linkistä.

Auditorio Ruori sijaitsee Etelä-Karjalan keskussairaalan takana. Sairaalalle pääsee bussilla ja Ruorin edessä on maksullisia pysäköintipaikkoja. Vieressä on myös sairaalan maksullinen parkkihalli.

Lisätietoja antaa:
Sairaanhoitaja Ira Aro, p. 0403508419, [email protected]
Toimintaterapeutti Hannele Mikkola, p. 0407038665, [email protected]

———————————————————————————————————————————–

Kehityksellisten palveluiden Neuropsykiatrisen osaamiskeskuksen kehittämistyö on Sosiaali-ja terveysministeriön koordinoimaa EU:n kertaluonteisella elpymisvälineellä (Next Generation EU) rahoitettavaa Suomen kestävän kasvun ohjelmaa.

Customer service