• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Artikkelit » Mediatiedotteet » Olemme osa Oikotien Vastuullinen Työpaikka -yhteisöä
Oikotie - vastuullinen työpaikka tunnus

Olemme osa Oikotien Vastuullinen Työpaikka -yhteisöä

,

Olemme iloisia ilmoittaessamme, että Etelä-Karjalan hyvinvointialue on liittynyt osaksi Oikotien Vastuullinen Työpaikka -yhteisöä. Tämän merkittävän askeleen myötä olemme taas hieman lähempänä tavoitettamme Suomen onnellisimmista työntekijöistä!

Vastuullinen Työpaikka-yhteisö kokoaa yhteen noin 400 organisaatiota ja yli 250 000 työntekijää, jotka jakavat vahvat arvot vastuullisuudesta ja kestävästä työelämästä. Osana tätä yhteisöä sitoudumme noudattamaan Vastuullinen Työpaikka -periaatteita ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme entistäkin vastuullisempaan suuntaan.

Vastuullinen Työpaikka -yhteisössä keskitymme keskeisiin periaatteisiin, jotka auttavat meitä kehittämään toimintaamme entistä vastuullisemmaksi. Tavoitteenamme on oppia muilta, toimia esimerkkinä ja vaikuttaa teoillamme. Nämä periaatteet ovat meille sitoumus, jotka koko henkilöstömme allekirjoittaa.

Yhteystiedot medialle lisätietoja varten

Hanna Haverinen, rekrytointiasiantuntija, puh. 040 187 3217, [email protected]

Customer service