• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Artikkelit » Asiakkaalle » Eteläkarjalainen nuori – tule mukaan Digiraatiin
Kuvassa kolme nuorta (kaksi tyttöä ja yksi poika) seisovat ryhmässä ja katsovat kännyköitään iloisina

Eteläkarjalainen nuori – tule mukaan Digiraatiin

Osana Etelä-Karjalan hyvinvointialueen vuosittaista hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen ikäryhmäkohtaista seurantaa haluamme kuulla nuorten ajatuksia mielen hyvinvointia edistävistä palveluista. Etelä-Karjalan hyvinvointialue järjestää joulukuussa toisen Digiraati-keskustelun, jossa nuoret voivat anonyymisti ja turvallisesti jakaa omia ajatuksiaan, kokemuksiaan ja ideoitaan vapettamisesta. Keskustelun antia hyödynnetään nuorten hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen työssä ja ennaltaehkäisevän toiminnan kehittämisessä.

Keväällä 2023 järjestimme digiraadin ensimmäistä kertaa. Digiraadissa keskusteltiin nuorten kanssa mielen hyvinvointia edistävistä palveluista ja nuorten kokemuksista, missä meillä on nuorten mielestä parannettavaa. Digiraati-keskustelusta nuoret nostivat esiin muun muassa luottamukseen liittyvät asiat. Keskustelusta koottiin loppulausuma, jonka löydät tästä linkistä.

Digiraadissa keskustellaan muiden nuorten kanssa anonyymisti nettialustalla nuorten mielen hyvinvoinnista. Digiraati on Oikeusministeriön ylläpitämä luotettava ja turvallinen keskustelualusta, joka toimii suljetun nettifoorumin tapaan ja keskustella voit 7.-20.12.2023 välisenä aikana juuri silloin kuin itselle sopii.

Nuorten Digiraati -kokeilut toteutetaan osana Sitran rahoittamaa Asukasosallistuminen Etelä-Karjalan hyvinvointialueella -hanketta.

Hei mikä juttu tää nuorten vapettaminen oikein on? -digiraatikeskusteluun voi ilmoittautua tämän linkin kautta. Ilmoittautuminen on jo auki.

Kysyttävää?

Ota yhteyttä:
Kirsi Koskelainen
040 6513911
[email protected]

Customer service