• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
  • Influenssa- ja koronarokotusajan varaaminen ensisijaisesti eAsioinnin kautta Read more
Etusivu » Artikkelit » Asiakkaalle » Eteläkarjalaisten ikääntyneiden kahdeksan voimanlähdettä ja hyvän ikääntymisen teesit julkaistiin 4.10.2023 maakunnallisessa vanhustenviikon juhlassa Lappeenranta-salissa

Eteläkarjalaisten ikääntyneiden kahdeksan voimanlähdettä ja hyvän ikääntymisen teesit julkaistiin 4.10.2023 maakunnallisessa vanhustenviikon juhlassa Lappeenranta-salissa

, ,

Eteläkarjalaisten voimanlähteet ja hyvän ikääntymisen teesit on koottu alueen ikääntyneiden ajatuksista, jokaisen omaan hyvään ikääntymiseensä liittyen. Teesit ovat nähtävillä alla olevasta tiedostosta.

“Siun hyvä ikääntyminen, tule ja kerro” -teemalla kohdattiin ikäihmisiä viime kevään maahanmuuttajataustaisten ikäihmisten seminaarissa Lappeenrannassa ja kaikissa alueen kunnissa järjestetyissä ikäihmisten vaikuttamispäivissä. Osallistujat kirjoittivat ja kertoivat ajatuksiaan juuri heidän omaan hyvään ikääntymiseensä liittyen.

Ikäystävällinen Etelä-Karjala-hankkeen hankekumppani ja Ikäinstituutin asiantuntijat kokosivat näistä ajatuksista eteläkarjalaisten ikääntyneiden kahdeksan voimanlähdettä ja hyvän ikääntymisen teesit.

Customer service