• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Artikkelit » Asiakkaalle » Etelä-Karjalan keskussairaalan uuden välinehuolto- ja ravintokeskuksen hankinta keskeytetään
Etelä-Karjalan hyvinvointialueen logo PNG

Etelä-Karjalan keskussairaalan uuden välinehuolto- ja ravintokeskuksen hankinta keskeytetään

,

Aluevaltuusto on tehnyt kokouksessaan 11.10.2023 päätöksen Etelä-Karjalan keskussairaalan välinehuolto- ja ravintokeskuksen hankinnan keskeyttämisestä, koska tarjousten loppusumma ylittää päätetyn investointivaltuuden 29,3 milj. euroa. Valmistelut vaihtoehtoisista ratkaisumalleista on käynnistetty. 

Hankinnan kohteena oli Etelä-Karjalan keskussairaalan uuden välinehuolto- ja ravintokeskuksen suunnittelu- ja rakennustyöt yhteistoiminnallisena KVR-urakkana. Hankinta toteutettiin hankintalain mukaisena kilpailullisena neuvottelumenettelynä. Tarjouksen jättivät määräaikaan mennessä Skanska, SRV ja Lujatalo Oy. 

Kaikki saapuneet tarjoukset ylittivät useilla miljoonilla euroilla sen, mihin hyvinvointialue voi investointisuunnitelmansa ja hyvinvointialueiden rahoituslakiin perustuvien lainanottovaltuuksiensa puitteissa sitoutua.  

Lisätietoja medialle:
Vesa Reponen, Tukipalveluiden johtaja, puh. 0400 151 107 

Customer service