• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Artikkelit » Asiakkaalle » Viestintäjohtajahaussa jatkoon viisi hakijaa
Kuvituskuva

Viestintäjohtajahaussa jatkoon viisi hakijaa

, ,

Etelä-Karjalan viestintäjohtajaksi haki yhteensä 16 hakijaa maanantaina 25.9.2023 päättyneen hakuajan puitteissa. Aluehallituksen puheenjohtajista, henkilöstöjohtajasta ja hyvinvointialuejohtajasta koostuva rekrytointiryhmä käsitteli hakemukset keskiviikkona 27.9.2023 ja valitsi jatkoon etenevät hakijat.

– Hakijoiden joukossa on todellisia viestinnän strategisen johtamisen ammattilaisia. Hakijajoukon taso on todella kova, ja jouduimme karsimaan joukosta jo tässä vaiheessa varsin kovan luokan tekijöitä, sanoo aluehallituksen puheenjohtaja Anneli Kiljunen. Ensimmäisessä vaiheessa arvioitiin hakemuksen lisäksi koulutuksen ja kokemuksen kokonaisuutta.

Haastatteluvaiheeseen jatkavat

  • Marja Honkakorpi, viestintäyrittäjä, Fugu Media Oy
  • Liisa Hupli-Oinonen, viestintäjohtaja, Imatran kaupunki
  • Ville Korhonen, ma. yhteiskuntasuhdejohtaja, Kela
  • Mikko Mattinen, johtaja, Digi- ja väestötietovirasto
  • Susanna Niinivaara, viestintäjohtaja, Liikenne- ja viestintäministeriö

Osaavat ja pätevöityneet hakijat kaikkinensa

Hyvinvointialuejohtaja Sally Leskinen odottaa uudelta työpariltaan paljon: 
–Olemme iloisia, että tämä vaativa ja monipuolinen viestinnän johtotehtävä on saanut liikkeelle näin erinomaiset hakijat. Voimme edetä seuraavaan vaiheeseen varsin luottavaisin mielin siitä, että heidän joukostaan löydämme juuri oikean henkilön johtamaan Etelä-Karjalan hyvinvointialueen viestintää. Odotukset ja tavoitteet viestinnän kokonaisuudessa ovat korkealla, mutta nämä hakijat pystyvät niihin vastaamaan, sanoo Sally.

Haastattelut lokakuun aikana

Hakijoille toteutetaan soveltuvuusarviot ennen haastattelukierrosta, joka pyritään kokonaisuudessaan toteuttamaan viikon 43 aikana. Haastatteluiden jälkeen rekrytointiryhmä tekee asiassa esityksen aluehallitukselle viestintäjohtajan virkaan valittavasta henkilöstä. Toiveena on, että uusi viestintäjohtaja aloittaa työnsä jo joulukuun alussa tai viimeistään vuodenvaihteessa.

Lisätietoja medialle antaa
Sally Leskinen, hyvinvointialuejohtaja, [email protected] p. 0400 497 418

Asiasta aiemmin julkaistut tiedotteet
Tiedote 26.9.2023 Viestintäjohtajaksi haki 16 hakijaa

Customer service