• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Artikkelit » Asiakkaalle » Tekniseksi päälliköksi Sami Turunen
Etelä-Karjalan hyvinvointialueen logo PNG

Tekniseksi päälliköksi Sami Turunen

, ,

Etelä-Karjalan hyvinvointialueen tekniseksi päälliköksi on valittu 23 hakijan joukosta lappeenrantalainen Sami Turunen, rakennusmestari (AMK). Hän siirtyy tehtävään Metsä Board Oy:n palvelupäällikön toimesta, ja tätä ennen hän toimi useamman vuoden ajan Imatran kaupungin tila- ja turvallisuuspäällikkönä.

Tekninen päällikkö vastaa Etelä-Karjalan hyvinvointialueen teknisten palvelujen tuottamisesta ja kehittämisestä. Teknisiin palveluihin kuuluvat rakennusinvestoinnit, toimitilojen tekninen ylläpito ja vuokratilojen tilahallinta sekä kiinteistöverkkosuunnittelu yhdessä palvelutuotannon kanssa. Tekninen päällikkö toimii teknisten palveluiden yksikön esihenkilönä. Hän vastaa myös teknisten palveluiden investointi- ja käyttötalousbudjetoinnista ja talouden seurannasta.

Viran kelpoisuusehtona oli soveltuva teknisen alan korkeakoulututkinto. Tämän lisäksi Sami Turusella on virkaan edellytetty vahva kokemus rakennusinvestointihankkeiden valmistelusta ja konkreettisesta toteuttamisesta sekä kiinteistöjen teknisestä kunnossapidosta, tilahallinnasta ja esihenkilötyöstä.

Tukipalveluiden johtaja Vesa Reponen odottaa hyvillä mielin Sami Turusen työn alkamista hyvinvointialueella:
– Saimme valintaprosessin aikana Samista erittäin ammattimaisen ja miellyttävän kokonaiskuvan. Odotammekin innolla Samin liittymistä joukkoomme ja tuomaan osaltaan uusia ajatuksia toimitilojen tulevaisuuden suunnitteluun sekä teknisten palveluiden toiminnan kehittämiseen.

–Hyvinvointialue vaikuttaa houkuttelevalta työnantajalta. On kiinnostavaa päästä kehittämään ja organisoimaan Etelä-Karjalan hyvinvointialueen tilahallintaa, kertoo puolestaan tekniseksi päälliköksi valittu Sami Turunen.

Lisätietoja medialle antaa
Vesa Reponen, tukipalveluiden johtaja, [email protected] p. 0400 151 107

Customer service