• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Artikkelit » Asiakkaalle » Strategiatyö tarvitsee sinun panostasi
Kuvituskuva

Strategiatyö tarvitsee sinun panostasi

,

Kutsumme kaikki eteläkarjalaiset mukaan antamaan ajatuksiaan hyvinvointialueen strategiatyöhön – sote-palvelustrategia ja pelastustoimen palvelutasopäätös tehdään yhdessä.

Etelä-Karjalan hyvinvointialueen joulukuussa 2022 hyväksyttyyn strategiaan perustuvan sosiaali- ja terveydenhuollon palvelustrategian ja pelastustoimen palvelutasopäätöksen määrittelytyö on käynnissä.

Palvelustrategian ja palvelutasopäätöksen valmistelun tueksi hyvinvointialue kysyy nyt avoimessa kyselyssä laajasti näkemyksiä eteläkarjalaisilta toimijoilta. Vastauksia toivotaan niin asukkailta, henkilöstöltä, sidosryhmiltä kuin luottamushenkilöiltä. Tarkoituksena on saada laajalti kannanottoja siitä, mihin suuntaan sosiaali- ja terveyspalveluja ja pelastustoimen palveluja tulisi Etelä-Karjalassa kehittää.

Kysely avautuu keskiviikkona 12.4.2023 ja on avoinna tiistaille 25.4.2023 klo 14 asti.

Kutsumme kaikki eteläkarjalaiset ihmiset, yritykset ja yhteisöt auttamaan palvelustrategian ja pelastustoimen palvelutason määrittelyssä. Jokainen osallistuminen on meille arvokas!

Kyselyyn vastaaminen on helppoa. Voit vertailla ja valita annetuista parivaihtoehdoista itsellesi ja ajatuksiisi sopivimman sekä esittää ja kirjoittaa omia ajatuksiasi aiheista. Voit vastata muutamassa minuutissa tai käyttää aikaa enemmänkin. Kysymyksistä voi halutessaan valita vastattavakseen vain itseään kiinnostavat osa-alueet ja siten säädellä aikaa, jonka haluaa kyselyn äärellä käyttää.

Tule mukaan rakentamaan kanssamme onnistuneita tulevaisuuden valintoja siitä, miten tarpeelliset palvelut saavuttavat Etelä-Karjalan kaikki asukkaat tai miten onnistumme järjestämään palvelujamme kustannustehokkaasti.

Erilaisille yhteisöille ja sidosryhmille on varattu myös mahdollisuus jättää avoin kannanottonsa palvelustrategiassa huomioon otettavista asioista. Kannanotot tulee jättää hyvinvointialueen kirjaamoon tiistaihin 2.5.2023 klo 16 mennessä.  

Alla on hyvinvointialuejohtaja Sally Leskisen videotervehdys asiaan:

Palvelustrategia pohjautuu Etelä-Karjalan hyvinvointialueen strategiaan

Etelä-Karjalan hyvinvointialueen strategiassa määritellään alueen tavoiteltavaa tulevaisuutta. Visionamme on olla edelläkävijäyhteisö, jossa on saavutettavat palvelut, Suomen hyvinvoivin väestö ja onnellisimmat työntekijät.

Toimintamme tarkoituksena on lisätä asukkaidemme terveyttä, toimintakykyä ja turvaa läpi elämän. ​​​​​​​

Olemme valinneet painopisteiksemme henkilöstöön panostamisen, asiakasprosessien ja sujuvuuden sekä palveluiden porrastuksen kehittämisen. 

Arvomme – mie turvaan, mie uskallan, mie vastaan, mie välitän – heijastuvat päivittäisessä toiminnassamme.

Nyt valmisteilla olevassa sosiaali- ja terveydenhuollon palvelustrategiassa määritellään edellä kuvattuihin strategiatavoitteisiin pohjautuvat palveluiden toteuttamisen periaatteet ja toteutusmallit. Pelastustoimen osalta vastaava dokumentti on palvelutasopäätös.

Linkit:

Lisätiedot:
Hyvinvointialuejohtaja Sally Leskinen
[email protected]
p. 040 638 6436 

Etelä-Karjalan hyvinvointialueen kirjaamon yhteystiedot:
Etelä-Karjalan hyvinvointialue
Kirjaamo
Valto Käkelän katu 3
53130 Lappeenranta
[email protected]

(Tiedote julkaistiin ensimmäisen kerran ke 12.4.2023 ja nostettiin uudelleen etusivulle päivittämällä julkaisupäivä 18.4.2023 ja 25.4.2023. Palautettu 27.4.2023 alkuperäisen julkaisupäivän mukaiselle paikalleen julkaisujen listauksessa.)

Customer service