• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Artikkelit » Asiakkaalle » OPISKELE SUUHYGIENISTIKSI ETELÄ-KARJALAN ALUEELLA
Hammaslääkäri työssään

OPISKELE SUUHYGIENISTIKSI ETELÄ-KARJALAN ALUEELLA

,
Hammaslääkäri työssään

Suuhygienistin polkuopinnot on tarkoitettu terveysalasta kiinnostuneille, joiden tavoitteena on suuhygienistin (AMK) -tutkinto. Koulutusta suositellaan hammashoitajan tai suun hoidon osaamisalan suorittaneille lähihoitajille. Suuhygienistin koulutukseen valitaan Etelä-Karjalasta 4 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Savonia-ammattikorkeakoulu toteuttaa satelliittikoulutuksen yhteistyössä Etelä-Karjalan hyvinvointialueen, Päijät-Hämeen hyvinvointialueen ja Harjun terveyden kanssa. Koulutuksella vastataan alueiden työvoimatarpeeseen.

Järjestettävä koulutus on päätoimista opiskelua, sisältää luento- ja verkko-opetusta, itsenäistä opiskelua, harjoittelua, projekti- ja hanketyöskentelyä sekä taitopaja- ja simulaatioharjoittelua Savoniassa. Ammattitaitoa edistävä harjoittelu toteutuu koko koulutuksen ajan organisaatioiden eri toimipisteissä. Luento-opetuksesta tulee pääsääntöisesti tallenteet. Opetusta on Savonian Kuopion kampuksella siltä osin kuin sitä ei voi järjestää etäyhteyksin, noin 3–4 viikkoa lukuvuodessa. Opiskelu alkaa elokuussa 2023.

Suuhygienistin (AMK) työssä tarkastat ja arvioit asiakkaittesi suun terveydentilaa, osallistut suu- ja hammassairauksien ylläpitohoitoon. Työsi tärkein osa-alue on suun terveyttä edistävä toiminta, sen suunnittelu, organisointi ja kehittäminen. Suuhygienistin ammatissa tarvitset ohjausosaamista, kädentaitoja, tarkkuutta, päätöksentekoa, järjestelykykyä sekä palveluasennetta.

Terveysala muuttuu jatkuvasti, joten kyky osaamisen kehittämiseen läpi työuran on tärkeää. Polkuopinnot koostuvat tutkinto-ohjelman opetussuunnitelmasta, pääsääntöisesti ensimmäisen vuoden opinnoista. Opinnoissa hyödynnetään monipuolisesti sähköisiä aineistoja, palveluja ja oppimisympäristöjä.

Ilmoittaudu 22.-26.5.2023 https://ella.eduplan.fi /savonia

Lisätietoa ilmoittautumisesta

Koulutusjärjestelyt ja opintosisällöt


Customer service