Kategoriat
Asiakkaalle Hyvinvointialue Yleinen

Eteläkarjalainen nuori – tule mukaan Digiraatiin

Kaupunkiympäristössä bussipysäkin suojista pilkottaa nuoren polvet ja jalat sekä kädet, joissa on älypuhelin.

Osana Etelä-Karjalan hyvinvointialueen vuosittaista hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen ikäryhmäkohtaista seurantaa haluamme kuulla nuorten ajatuksia mielen hyvinvointia edistävistä palveluista.

Meitä kiinnostaa erityisesti, minkälaista mielen hyvinvointiin liittyvää tukea nuoret kaipaavat ja onko heidän mielestään tukea helppo saada ja hakea. Lisäksi haluamme kuulla, millaisia ajatuksia ja kokemuksia nuorilla on alueen ennalta ehkäisevistä palveluista, ja miten niitä voisi kehittää nuorille paremmin sopiviksi.

Etelä-Karjalan hyvinvointialue järjestääkin nyt Digiraati-keskustelun, jossa nuoret voivat anonyymisti ja turvallisesti jakaa omia ajatuksiaan, kokemuksiaan ja ideoitaan aiheesta. Keskustelun antia hyödynnetään nuorten hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen työssä ja ennaltaehkäisevän toiminnan kehittämisessä. Nuorten Digiraati -kokeilut toteutetaan osana Sitran rahoittamaa Asukasosallistuminen Etelä-Karjalan hyvinvointialueella -hanketta.

Digiraadissa keskustellaan muiden nuorten kanssa anonyymisti nettialustalla nuorten mielen hyvinvoinnista. Digiraati on Oikeusministeriön ylläpitämä luotettava ja turvallinen keskustelualusta, joka toimii suljetun nettifoorumin tapaan ja keskustella voi juuri silloin kuin itselle sopii 22.–31.5.2023 välisenä aikana.

Kysyttävää?

Ota yhteyttä:
Heini Maijanen
040 5647 145
[email protected]