• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Artikkelit » Yleinen » Kuuntele haastellaan hyvinvoinnista -podcastia

Kuuntele haastellaan hyvinvoinnista -podcastia

,

Eksoten Haastellaan hyvinvoinnista on podcast, jonka tarkoituksena on nimensä mukaisesti haastella teemoista hyvinvoinnin ympärillä ja samalla haastaa sekä tekijöitään että kuulijoitaan.

Voit kuunnella nyt jaksoja Spotifyista. Linkit jaksoihin löytyvät podcastin sivulta.

Jaksoissa käsitellään teemoja, jotka kiinnostavat yleisöä laajemminkin kuin sosiaali- ja terveysalalla. Vieraiden kanssa mietitään, miksi onnistumisista kannattaisi ottaa oppia ja miten onnistumisten äärelle on päästy.

– Omasta mielestäni yksi kiinnostava teema heti ensimmäisissä jaksoissa on se, miten organisaatio voi esimerkiksi mahdollistaa onnistumisia. Samaan suuntaan käännämme teemaa myös työhyvinvoinnista keskusteltaessa, kertoo Eksoten va. viestintäjohtaja Minna Helle.

Jaksoissa puhutaan myös kotihoidon nykytilanteesta, hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä, hyvinvointialueen käynnistymisestä sekä esimerkiksi työvoiman saatavuudesta.

Podcastin hosteina, eli emäntänä ja isäntänä toimivat Minna Helle ja Eksoten vt. toimitusjohtaja Santtu Niemi. Vieraina ensimmäisen kauden podcast-jaksoissa ovat Karoliina Koskela, Kati Saarikivi, Petteri Alavahtola, Hanna Immonen, Miia Inna, Minna Rautio, Aija Rautio, Minna Piirainen, Sally Leskinen, Kaisa Heino, Marita Räsänen sekä myös Santtu Niemi.

Kaikki ensimmäisen kauden jaksot on julkaistu 30.12.2022 mennessä. Haastellaan hyvinvoinnista podcastin seuraava tuotantokausi tehdään Etelä-Karjalan hyvinvointialueella keväällä 2022, jolloin yhdeksi hostiksi vaihtuu hyvinvointialuejohtaja Sally Leskinen.

Customer service