• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Artikkelit » Asiakkaalle » Tapahtuma: Järjestöt ja hyvinvointialue kumppaneina ti 8.11.2022 klo 13–16
Kuvassa taustalla ihmiset keskustelevat ja kuvan päällä on värikkäiden puhekuplien lisäksi yhtä puhekuplaa klikkaava sormi.

Tapahtuma: Järjestöt ja hyvinvointialue kumppaneina ti 8.11.2022 klo 13–16

,

Tervetuloa Etelä-Karjalan Järjestöpäivään tiistaina 8.11.2022 klo 13–16. Tapahtuma järjestetään Lappeenrannan kaupungintalon valtuustosalissa ja Lappeenranta-salin aulatilassa. Tapahtuman teemana on Etelä-Karjalan hyvinvointialueen ja järjestöjen yhteistyö.

Tilaisuus alkaa klo 13 kahvilla ja Etelä-Karjalassa toimivien sosiaali- ja terveysjärjestöjen sekä hyvinvointia ja terveyttä edistävien järjestöjen esittäytymisellä. Tilaisuuden puheenvuoroja klo 14–16 pääsee seuraamaan myös striimin välityksellä suorana Eksoten YouTube-kanavalla osoitteessa  https://youtu.be/RfJrFG3u9jw ja tilaisuuden tallenne on katsottavissa samasta linkistä kahden viikon ajan.

Tilaisuudessa käynnistetään myös järjestökummitoiminta, johon aluevaltuutetut on kutsuttu mukaan. Kummitoiminnan ideana on tuoda hyvinvointialueen päättäjät lähemmäksi järjestöjen tekemää työtä ja välittää tietoa järjestöjen jäsenistöä ja asiakkaita koskevista asioista, ilmiöistä ja palvelutarpeista. Järjestökummitoiminta on vapaaehtoista ja vapaamuotoista.

Tilaisuus on suunnattu järjestöille, aluevaltuutetuille ja kaikille asiasta kiinnostuneille. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Etelä-Karjalan Yhdistykset ry, Kymen-Karjalan sosiaali- ja terveysturva ry ja Eksote.

Tapahtuman ohjelma avautuu tästä linkistä.

Tilaisuuteen on ilmoittautuminen 30.10. mennessä kahvitarjoilun vuoksi.
Linkki ilmoittautumiseen

Lisätietoja tapahtumasta ja järjestökummitoiminnasta antaa
projektipäällikkö Anna-Maija Ahonen
Etelä-Karjalan Yhdistykset ry
p. 044 9791109
anna-maija.ahonen(a)ekyhdistykset.fi

Customer service