• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Artikkelit » Asiakkaalle » Etsimme haastateltavia – Kokoamme digitaalisten palvelujen käyttäjäkokemuksia
Kuvituskuva, jossa valkoisia palapelin paloja.

Etsimme haastateltavia – Kokoamme digitaalisten palvelujen käyttäjäkokemuksia

,
Kuvituskuva, jossa valkoisia palapelin paloja.

Olemme suunnittelemassa Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin verkkosivuille (eksote.fi) Etelä-Karjalan hyvinvointialueen osatyökykyisille ja työttömille kansalaisille digitaalista palveluverkkosivua, joka vastaisi neuvonnan ja ohjauksen tietotarpeisiin. Sivulle kootaan työllisyyden ja työkyvyn tuen eri palvelut ja niiden tarjoajat yhteystietoineen. Sivu tuottaa myös ammattilaisille ajantasaista ja kattavaa tietoa osatyökykyisyydestä ja osatyökykyisille saatavilla olevista palveluista yhteystietoineen. Palveluverkkosivuston suunnittelu ja toteutus tehdään Työtä – Etelä-Karjalan osatyökykyisten työkykyohjelman 2020–2022 tuella.

Osallistu ja vaikuta

Opinnäytetyö osatyökykyisille ja työttömille suunnatun sivun toteutuksen tukena – Osallistu haastatteluun

Teen LAB-ammattikorkeakoulun (Lahti) Sosiaali- ja terveysalan uudistava johtaminen -koulutuksen ylemmän AMK-tutkinnon opinnäytetyönä virtuaalisen työllisyystalon käsikirjoituksen. Opinnäytetyöni työnimi on Osatyökykyisten digitaalisen palveluportaalin kehittämishanke – Virtuaalisen työllisyystalon käsikirjoitus Työtä – Etelä-Karjalan osatyökykyisten työkykyohjelmassa 2020–2022.

Opinnäytetyössäni kerään aineistoa digitaalisten palvelujen käyttäjäkokemuksesta haastatteluilla. Aineiston perusteella luodaan käyttäjäprofiilit ja havainnekuva virtuaalisesta työllisyystalosta. Nämä toimivat apuna virtuaalisen työllisyystalon rakentamisen pohjalla ja ovat siis osa talon käsikirjoitusta.

Haastatteluun voi osallistua kuka vain eteläkarjalainen eikä siinä kerätä henkilötietoja. Haastateltavan ei myöskään tarvitse haastatteluun osallistumiseksi kuulua minkään työllisyyden hoidon tai muun palvelun piiriin. Haastattelussa selvitetään erityisesti haastateltavien digitaalisten palveluiden käytön hyvin ja huonommin onnistuneita kokemuksia sekä digitaalisten palvelujen onnistumisen edellytyksiä. Tallennan haastattelun aineiston läpikäymisen ja analysoinnin helpottamiseksi, mutta tallennetta ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen ja se hävitetään aineiston käsittelyn jälkeen. Haastatteluun ei myöskään tarvita haastateltavista taustatietojen tai henkilötietoja ja haastatteluun osallistuminen on näin tietoturvallista.

Kutsun sinut Etelä-Karjalan hyvinvointialueen kansalainen osallistumaan virtuaalisen työllisyystalon rakentamiseen kertomalla digitaalisten palvelujen käyttökokemuksista! Haastattelut toteutuvat sovitusti joko lähitapaamisina tai etäyhteydellä elo- ja syyskuun 2022 aikana. Ota yhteyttä minuun sähköpostilla 31.8.2022 mennessä niin varataan ajankohta haastatteluun.

Ystävällisin terveisin,
Pirjo Toivanen
Projektityöntekijä
Työtä- Etelä-Karjalan osatyökykyisten työkykyohjelma 2020–2022
[email protected]
[email protected]

Työkykyohjelman logo

thl.fi/tyokykyohjelma

Customer service